perjantai 14. syyskuuta 2012

Mila kävi kylässä

On taas viime päivityksestä aikaa vierähtänyt ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtua. Mila (Yonster's Monster Magic) oli meillä elokuussa hoidossa melkein viikon, kun huoltotiiminsä lähti lomamatkalle. Milalla alkoi juoksut juuri sopivasti, niin se ei voinut mennä koirahoitolaan. Mielellänihän minä sen meille otin, mutta Jane joutui sitten poistumaan hoitoon serkkuni luo, koska äidin ja tyttären välit tuntuvat olevan kuumat edelleen (ottivat yhteen jo silloin, kun Mila oli 8 viikkoa vanha :D). Minulla kun on myös lapsi hoidettavana, ei ollut oikein aikaa keskittyä riiteleviin narttuihin ;) Pari yötä tytöt olivat kuitenkin saman katon alla ja lenkilläkin kävin kolmen koiran kanssa, joten ihan hyvin meni kuitenkin siltä osalta. Lenkillä eivät toisilleen äkkäilleet yhtään.

Nyt kun pääsin Milaa pidemmän aikaa seurailemaan, niin kovin se on kyllä äitinsä kaltainen tapaus. Huvittavaa, miten paljon samanlaisia tapoja sillä on kuin Janella. Itsevarmempi se kyllä on, joten välienselvittelyssä Mila luultavasti ottaisi kuningattaren paikan. Mutta silti toki kaipasin Janea kotiin, mikäpä vetäisi vertoja meidän "jäteastialle" :D Mila ei osannut siivota vauvan ruokasotkuja läheskään yhtä tehokkaasti kuin Jane ;) Jasulle sinänsä oli ihan sama, kuka sillä täällä oli kaverina. Milan juoksuistakaan se ei jaksanut olla kovin paljoa kiinnostunut ja sekös Milaa potutti.

Vielä sanottakoon, että Milalle on suunnitteilla pentue seuraavista juoksuista, eli ensi keväänä, jos terveystulokset tulevat olemaan kunnossa. Urosvalintakin alkaa olla jo selvillä, mutta julkaisen sen vähän myöhemmin. Pentue tulee olemaan vahvasti harrastuspohjainen, joten etsinnässä olisi ennen kaikkea aktiivisesti harrastavia koteja. Mila on nopea ja taitava agilitykoira (ei vielä virallisia startteja). Se toimii myös hyvin keinoluolilla. Näyttelyistä se on saanut pääasiassa ERIä. Pennuista kiinnostuneet voivat jo ilmoittautua minulle. Parhaiten pystyn vastaamaan sähköpostilla: jonna.keskiaho(at)gmail.com Päivitän tietoja pentueesta sivuille, kunhan saadaan taas sivupäivitykset toimimaan tietokoneen hajoamisen jäljiltä.

Tässä muutama kuva Milasta meillä kyläillessään. Turkki oli niin ankarasti kynitty trimmaajalla, ettei mitään poseerauskuvia voinut ottaa: