torstai 30. lokakuuta 2014

Pennut ekaa kertaa ulkona

Tänään oli kaunis ja lämmin syksyinen päivä, joten pennut pääsivät jo ulos ekaa kertaa. Itse en ollut tätä ihmettä todistamassa, mutta Linda laittoi kuvia ja juttua tulemaan. Älyn reippaita ovat! Tyttö näyttää olevan ihan klooni äidistään. Pojassa on taas paljon isänsä näköä. Maanantaina pentuset pääsevät 5-viikon ikään. Näin Linda kirjoitti minulle ulkoilusta (tarinassa esiintyvä Onni on Lindan toinen russeli):

"Tässä kuvia pennuista. Kävivät tosiaan tänään ensimmäistä kertaa ulkona ja todella rohkeita olivat. Tutkivat paikkoja rohkeasti. Eivätkä tuntuneet kauheasti välittävän missä Mila oli, Milalla puolestaan oli vähän pientä huolta, kun pennut liikkuivat eri suuntiin. Ei oikein tiennyt kumpaa olisi vahtinut.  Onni oli samaan aikaan pihalla, molemmat pennut tekivät tuttavuutta Onninkin kanssa, pennut eivät pelänneet Onnia yhtään, Onni kyllä meni niitä karkuun. :D"








lauantai 25. lokakuuta 2014

Blogi uudistui

Blogi sai nyt uuden ilmeen ja nyt kaikille koirille (omille ja pennuille) on blogissa oma sivu. Näin ollen meidän vanhat nettisivut poistetaan kokonaan käytöstä, koska niitä on ollut niin hankala päivittää. Mobiilisivuilla ei näy sivujen oikeassa reunassa näkyvät valikot, joten suosittelen käyttämään sivujen internetversiota.

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pennut vähän reilu 2vkoa

Tänään ajeltiin lasten kanssa Haminaan ihastelemaan Milan pentusia, jotka pääsivät maanantaina 2 viikon ikään. Tämän merkkipäivän kunniaksi myös silmät olivat molemmilta avautuneet. Joten pitihän niitä päästä tietysti näkemään ja räpsimään kuvia. Kovasti ne tietysti vielä nukkuivat ja viihtyivät maitobaarissa. Mitäpäs muutakaan tuon ikäiset pennut tekisivät. Mila hoiteli pentuja oikein hienosti ja antoi lastenkin tulla niitä katsomaan. Kämppiksensä Onnin se kyllä piti vielä mulkoillen kaukana pikkuisista. Pennut olivat kyllä kehittyneet oikein tasapainoisesti. Urospentu on mennyt nyt painossa ohi, mutta aika saman kokoisilta näyttivät. Uros piti enemmän ääntä ja oli äidin perään ;) Se oli kyllä jo oikea hurmuri! Tyttöpentu oli hyvin tyytyväinen oloonsa ja näytti kyllä ihan Milalta pienenä. Todella suloisia pentuja! Lähtiessä kävin vielä kurkkaamassa Surku-pennun hautaa. Edelleen välillä surettaa pienen pennun kohtalo, mutta eihän sille mitään voi.

Kiitokset Milan perheelle mukavasta päivästä ja pentujen hyvästä hoidosta!

Tässä muutama kuva söpöläisistä: