sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Jännitystä elämään

Huih! Ette arvaa miten paljon kaikkea onkaan viime aikoina tapahtunut! Niin ne kuviot vaan muuttuu yllättäen.. Jere sai töitä Tuusulasta! Aikataulu kun oli mikä oli, meidän piti laittaa asunnonhankintakin tosi nopeasti vireille. Nyt me sitten omistetaan kerrostalokolmio Vantaan Kulomäestä ja muutto on pistetty jo aluille. Huh huh. Ihan melkein pyörryttää :D

Koirat on olleet enemmän tai vähemmän ymmällään kaikesta tästä. Työhön liittyvien soveltuvuustestien ja asunnon hankinnan ym. takia olimme loppuaisen tienoilla viikon Hollolassa Jeren kotona. Siellä lenkkeiltiin koirien kanssa lumisissa maisemissa ja nukuttiin samalla patjalla koko porukka. Varsinaisia kainaloisia olivat molemmat karvakasat ;) Loppiaisena käytiin mätsäreissä Mäntsälässä. Tosin ei sitten kovan pakkasen takia viitsitty osallistua ollenkaan. Käytiin vaan tuttuja moikkaamassa. Janen pentu Eetukin ilmestyi paikalle. Eetu osasi olla oikein rennosti hallissa muiden koirien keskellä. Kaveri vaikuttaa siis oikein tasapainoiselta :) Vähän vastakohta kyllä hösöttävälle siskolleen Ilonalle ;) Mutta niiiin valloittavia molemmat! Edelleen Eetun naama on jotain aivan uskomattoman söpöä ja muutenkin poitsu on kehittynyt edukseen. Korkeudeltaan se on ehkä aavistuksen Janea matalampi, arvioisin että noin 30cm. Eli ihan kivan kokoinen uros. Kuviakin otettiin, mutta ne on nyt tietty Jeren koneella enkä saa niitä tähän laitettua. Pitää laittaa myöhemmin.

Meinaa mennä jo päivät sekaisin, mutta maanantaina pääsimme vihdoin palaamaan kotiin. Mutta sitten alkoi hurja pakkaamisprosessi. Koirat ovat olleet vähän ihmeissään, että mitä oikein tapahtuu. Jane ei ole sitten pentuajan koskaan muuttanut, joten sen pasmat tuntuvat olevan kyllä eniten sekaisin. Muuttohommissa se on koko ajan jaloissa, Jasu sentään osaa pysyä sivummalla. Agilitytreeneissä Jane ei ole nyt oikein suostunut nyt yhteistyöhön. Lieneekö syynä myös vasta loppuneet juoksut, en tiedä..

Tässä meidän aina tiellä oleva pakkausapuri:


Vähän ollaan ehditty lenkkeilläkin, vaikka suurin osa ajasta onkin mennyt pakkaamiseen. Ilonan, Onnin ja Johannan kanssa tietysti ollaan käyty jäällä. Koirat pääsivät tapaamaan myös ystävänsä colliet Vekun ja Lakun. Jane ei tosin ollut nyt oikein leikkituulella, mutta Jasu sen sijaan viihdytti vähän Vekkua :) Pakkaamisen lomassa kauppareissulla pääsivät koirat kirmaamaan ampumaradantielle. Että oli upea auringonpaiste! Tässä yksi aurinkoinen kännykkäkuva koirista (Jane tietysti taas linssiluteena):Viikonloppuna vietiin jo osa tavaroista uuteen asuntoon. Jere jäi nyt sinne ja minä olen vielä viikon koirien kanssa Jyväskylässä. Pe-la koirat olivat Muuramessa vanhempieni luona hoidossa. Se onkin oikein koiraystävällinen talo, kun on pienet ikkunatkin alhaalla, joista voi ihmetellä maailman menoa:Nyt sitten vielä viikko tehokasta pakkaamista ja sitten uusi koti ja uudet lenkkimaastot kutsuvat! Onpa jännää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti