perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kehnot uimapaikat

Eniten ehkä kaipaan Keski-Suomesta sitä, että siellä on järvi aina lähellä. Täällä on tosi vaikea löytää koirille kunnollista uimapaikkaa. No, hiekkamontuilla on kyllä aivan loistava paikka, mutta yllättäen se suorastaan kuhisee toisia koiria. Menen ennemmin jonnekin, missä ei tarvitse pelätä, että joku iso räyhä käy päälle.

Yksi uimapaikka löytyy ihan tästä läheltä Korson läpi menevän joen varresta. Se on aika surkea, mutta kyllähän siinä kastautuu. Tosin vesi ei kyllä todellakaan ole kovin puhdasta. Sillan alla pystyy kuitenkin pikkukoira vähän pulahtamaan. Yksi iltapäivä siinä oli todella kuvauksellinen valo. Pitihän Jasu laittaa kivien päälle poseeraamaan. Kännykällä ei vaan saa kovin kummoista kuvaa. Silta muuten haisee ihan tervalta.Martan ja Väinön kanssa käytiin sitten eilen tsekkaamassa toinen uimapaikka. Mutta se olikin suojärvi, joten rannat oli aikamoista levävelliä. Lammen reunoille pieni koira jäi melkein jumiin ja turkki ei todellakaan puhdistunut, päinvastoin ;) Mutta löytyihän sieltä lopulta vähän jyrkempireunainenkin kohta, missä tuo kamala sonta irtosi turkista. Piti vaan vähän patistaa, että sai kaverit siitä kohtaa järveen. Jasulla kun on onneksi sen verran järkeä päässä, että se ei ihan mistä vaan mene uimaan.Siitä omasta pihasta ja vesialtaasta haaveillessa!

1 kommentti:

  1. Onpas kurjaa jos siellä ei ole kunnon uimapaikkoja :( Me tultiin just koirien kanssa rannasta, koko meidän kolmikko rakastaa uimista. Sun pitää tulla Jasun kanssa tänne uimaan ;)
    Iloisia kesäpäiviä,
    T:Linta ja hauvat

    VastaaPoista