tiistai 16. elokuuta 2011

Iloisia perhetapahtumia

Viimeisen viikon aikana onkin tapahtunut yhtä sun toista. Tapahtumaketju taisi saada alkunsa viime tiistaina, jolloin saimme Jermu-pentulaisen (Yonster's Monster Mascot) käymään yhdessä Tiinan, Tonin ja Jaskan kanssa. Tehtiin pitkä lenkki yhdessä. Kiivettiin oikein täyttömäen päälle asti. Hienosti tulivat russelit toimeen keskenään :) Jermu ja Jaska olivat oikein hyväkäytöksisiä herroja, joten Janen ei tarvinnut huomauttaa käytöstavoista. Irvistelihän se toki, jos pojat yrittivät liian lähelle tulla. Jaskalle se kyllä ihan heilutti häntääkin :D

Jermu on oikein komea ja tottelevainen iso poika. Kyllä olen niin tyytyväinen koko pentueeseen! Hampaita ikävä kyllä puuttuu vaan Jermultakin. Pitää tsekkailla siltäkin myöhemmin, että kuinka monta rakoa sieltä suusta nyt oikein lopulta sitten löytyykään.

Tässä muutama kuva Jermusta (ja Jaskastakin):







Illalla käytiin vielä agitreeneissä, joten aika tehokas oli päivä. Se taisi olla syynä sille, että synnytykseni käynnistyi keskiviikkona, 8 päivää etuajassa. Se olikin aikamoista menoa sitten. Homma eteni niin vauhdilla, että meille tuli oikein kiire sairaalaan. Klo 22:34 illalla saimmekin jo pidellä omaa ihmislastamme sylissä :) Eli tästä lähtien joukossamme seikkailee myös pieni "Saku"-poika. Koirat ottivat hyvin uuden perheenjäsenen vastaan. Jane on arvattavasti hieman yli-innokas, mutta alkaa jo tajuamaan kyllä sallitut rajat. Jasua ei hirveästi poika hetkauta, lähinnä sitä vaan kiinnostaa kaikki pienet lelut ja kakkavaipat sun muut ;)

Alla ensimmäisen illan tunnelmia, kun koirat tulivat takaisin kotiin. Janen mielestä lapsi on niin ihana, että sitä pitäisi nuolla koko ajan.



Tässä kun on uutta arkea opeteltu, saimme eilen tietää toisenkin iloisen uutisen. Ilona (Achanthus Doris Day) oli myös synnyttänyt pentusensa maailmaan! Kaikki oli kuulemma mennyt hyvin ja Ilona hoitaa pentuja innokkaasti. Meidän Jane on nyt siis mummo! Heidiltä sain kuvan pikku palleroista ja ihanasta Iltsistä hoitamassa niitä. Pakko kyllä päästä vielä noita ihanuuksia katselemaan! Niin, saldona siis kaksi urosta ja kaksi narttua. Aivan kuin Iltsin omassa pentueessakin :D



Vielä yksi näyttelykuuluminenkin viikon varrelta. Jermu kävi lauantaina pyörähtämässä kehässä Kauhavalla. Tuomari ei tällä kertaa kyllä oikein Jermua arvostanut, mutta EH:n se sai silti :) Tässäpä vielä arvostelu Tiinan lähettämän kuvan kera:



Yonster's Monster Mascot "Jermu" - JUN EH

"Hyväntyyppinen turhan kookas uros, jolla pitkä pää. Liian pitkä kuono osa, mikä antaa vieraan ilmeen. Hyvät silmät, oikea purenta. Pitkät korvat. Hyvä kaula ja runko. Varsin hyvä etuosa. Hyvä askelpituus. Hieman ahdas takaa ja löysä edestä. Turkki voisi olla karkeampi. Tarvitsee hieman itsevarmuutta." (tuomari: Jetta Tschokkinen, Suomi)

2 kommenttia:

  1. Suuuurenmoiset onnittelut pojjaan johdosta! <3 Voin vaan kuvitella kuinka innolla Jane on hoitamassa aina kun pääsee :D

    Onnittelut myös tuoreelle mummolle tuoreiden pennunpentujen johdosta!


    -tytti

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vielä tätäkin kautta perheenlisäyksestä :)

    VastaaPoista