maanantai 19. syyskuuta 2011

Surkeita suorituksia

Viime viikolla oltiin ahkeria ja kisailtiin agilityssä kahteenkin otteeseen. Tuloksilla ei kyllä voi juhlia tällä kertaa. Jokaiselta viideltä radalta tuli sitten hylky.. Mutta ei auta muu kuin nostaa pää ylös ja kääntää rintamasuunta kohti seuraavia koitoksia. Tässä kootut selitykset ja videot radoista.

Keskiviikkona kisailtiin möllikisoissa. Janen ilmoitin kahteen starttiin (joista toinen oli uusintarata) ja Jasukin meni samaisen radan kertaalleen. Radan alku oli aikamoista A-esteen ympärillä pyörimistä, jonka jälkeen tuli vauhdikas pätkä. Ei oikein tuntunut meidän radalta, kun Janelle sopisi ennemmin semmoiset, joissa on kiva vauhtipätkä heti alkuun. Seliseli ;) Tiistaina oltiin treenattu kontakteja kosketusalustan kanssa, joten Jane haki nyt sitten vähän liian hanakasti kontakteille. Mutta eipä tuo ohjauskaan ollut tarpeeksi napakkaa. Hypyillä taas vauhti hyytyi ja Jane jäi toljottelemaan liikaa. Se kun odottaa koko ajan lelua taskusta. Huoh.. Jasu sitten päätti poistua radalta heti alkuun, kun eka hyppy hypättiin kohti makkarakojua.. No, muuten kyllä ihan ok rata Jasulta, vaikka kämmäsinkin takaakierron.



Lauantaina oli sitten Janen kanssa meidän ensimmäinen virallinen koitos sitten huhtikuun. Kisa oli vielä piirinmestaruuskisa, joten osallistujia oli huima määrä. Sama tahti jatkui, kuin möllikisoissakin. Jane tuijotteli taas ihan liikaa minua. Vauhti ja keskittyminen oli sitten sen mukaista. Tällä kertaa ei karattu kontakteille, vaan hypyille. Tuntuu, ettei koira ole yhtään hanskassa koko radan aikana. Itsekin kyllä hosun ohjauksessa. Jane on niiiin tarkka. Ei tässä auta muu kuin treenata haltuunottoa ja miettiä tehokkaampia palkkauskeinoja. Ehkä tästä vielä joskus jotain tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti