torstai 25. lokakuuta 2012

Jalille tulossa pentuja!

Tässä nyt toinenkin pieni pentumainos, kun se nyt on aika virallista! Jali (Yonster's Monster Master) on astunut Jippu-nimisen (myös viralliselta nimeltäänkin Jippu) nartun. Jippu kävi ultrassa alkuviikosta ja peräti kuusi pientä pennun alkua siellä masussa köllötteli. Näihin pentuihin minulla on aika suuri mielenkiinto, nimittäin Jipulla on sama emä kuin meidän Jasulla (Tikkatassun Tyllerö). Että tämähän on vähän kuin meidän Jasun ja Janen yhdistäisi (josta tietysti olen jonkin verran haaveillut, mutta se kun ei mahdollista ole ollut Jasun purentavian takia). Jippu on kyllä ulkonäöltään aika eri näköinen kuin velipuolensa Jasu. Jippu on sileäkarvainen ja tricolor-värinen. Jali taas karkeakarvainen ja ruskea-valkoinen. Eli pentujen karvanlaadut voivat vaihdella sileästä karkeaan ja värit ruskea-musta-valkoisesta ruskea-valkoiseen. Jippu ja Jali ovat mukavia kotikoiria ja asuvat käytännössä samassa perheessä, vaan vähän eri osoitteissa äidillä ja tyttärellä. Molempien taustalta löytyy toimivia harrastuskavereita. Tosi kutkuttava yhdistelmä!

Minulta voi kyllä kysellä yhdistelmästä ja kerron mielelläni mitä osaan. Haaveilen vähän sijoituspennusta, joten jos sijoitushommat kiinnostaa, niin saa ottaa yhteyttä minuun: jonna.keskiaho@gmail.com Mutta varsinaiset pentukyselyt tulee suunnata Tiia (050 5849 553) ja Marja (040 410 6278) Manniselle.

Yhdistelmä KoiraNetissä.

Tässä pari kohtuu tuoretta kuvaa isäkoira-Jalista ja alla vanha kuva Jipusta, jossa se on melkein pentu. Laitan uudempia, kun saan semmoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti