tiistai 18. joulukuuta 2012

Agilitymenestystä: Jasu SM:iin ja Milalle toinen LUVA!

Nyt on saatu agilityvuosi jo päätökseen. Kaikenlaista on vuoden aikana ehtinyt tapahtua. Olenkin sanonut, että agilityssä asennoidun nyt niin, että mitä vaan voi tapahtua :D Alkuvuosi oli yhtä kangertelua vuoden takaisten pienten onnistumisten jälkeen. Jasu ei päässyt 2012 yksilö-SM:iin vaikka yritys oli kova. Kesällä onnistuttiin HSKH:n tehoryhmän karsonnoissa sen verran hyvin Jasun kanssa, että meidät valittiin haastajaryhmään. Tämä on kyllä ollut iso juttu meille, ollaan selvästi saatu jotain kaivattua draivia hommaan. Nyt tulostaso on selvästi kohentunut ja Jasun sijoitukset nousseet kymmenen parhaan joukkoon. Viimeisistä neljästä kisasta kaikista on tullut vähintään yksi nolla (kahdesta tupla), joten pikkaisen on tullut eroa edellisvuosien suorituksiin :D Oma ajatusmaailma on siirtynyt enemmänkin siihen, miten saada koira kääntymään mahdollisimman tiukasti ja oma liike tehokkaammaksi. Vielä vaan parannettavaa löytyisi, joten ihme kyllä tuosta koirastahan tuntuisi olevan vaikka mihin, vaikka jo melkein luovutin sen kanssa ja ajattelin, ettei enää mitään treenattavaa olisi. Kuinka ihminen voikaan olla tyhmä!

Nyt siis saatiin Hyvinkäällä viime sunnuntaina upea päätös tälle agilityvuodelle. Jasu tempaisi toisen tuplanollan, joten kertaheitolla saatiin SM:iin puuttuvat tulokset kasaan. Kerrassaan hienoa päästä keskittymään kesän kisoihin rauhassa. Nyt on aikaa kisailla vähän Janenkin kanssa ja kokeilla muutamat pikkukisat, jos se voittonolla vaikka jostain Jasulle irtoaisi, että päästäisiin vielä karsintoihinkin. Tavoitteet on kyllä nyt jo aika lailla saavutettu, mutta eipä minua haittaisi vaikka niitä sertejäkin jostain vielä napsahtaisi ;) Katsellaan!

Tässä siis Jasun tulokset viimeisimmistä kisoista, joita ei ole tänne tullut päivitettyä.

Jyväskylä 17.11.2012
- A-agilityrata: 5, -1,00 (etenemä 3,63) 5.sija (virhe pujottelun sisäänmenossa)
- B-hyppyrata: HYL (lähti ihan lapasesta)
- C-agilityrata: 0, -1,86 (etenemä 3,58) 6.sija

Hyvinkää 16.12.2012
- E-hyppyrata: HYL (pujotteluvirheitä + hypyn ohitus)
- D-agilityrata: 0, -5,34 (etenemä 3,78) 10.sija
- C-agilityrata: 0, -7,91 (etenemä 3,84) 6.sija

Hienosti on mennyt Milallakin (Yonster's Monster Magic) agilityn saralla. Mila saavutti toisissa virallisissa kisoissaan toisen nollavoiton ja näin ollen myös toisen LUVAn! Hienoa Mila ja Linda! Nähdäänköhän Mila jo kevätpuolella 2-luokassa :)

Tässä Milan tulokset Kotkan kisoista 1.12.2012:

- A-agilityrata: HYL (keinun uusinta)
- B-hyppyrata: 0, -9,35 (etenemä 3,98) 1.sija, LUVA

Kuvassa meidän arvokisaurheilija rentoutumassa saunassa kisojen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti