sunnuntai 16. elokuuta 2009

Janen ekat agilitykisat

Jane osallistui eilen ihka ensimmäisiin virallisiin agilitykilpailuihinsa. Kävimme kisaamassa Kuopiossa kaksi agilityrataa. Hyppiksen jätin suosiolla väliin, koska uskoin, ettei Jane jaksa vielä kolmea rataa peräkkäin. Jännitti hirmuisesti, että miten homma toimii, koska meno on treeneissä välillä takkuillut pahastikin. Tavoitteena oli saada ainakin yksi tulos. Mutta heti ekan radan alusta huomasin, että koirahan toimii! Jane oli vauhdikas ja luki hyvin esteitä :) Eipä siinä sitten auttanut muu kuin pistää kaikki peliin. Sain kämmättyä vain kepeille viennin, eli todellakin, saimme tuloksen: ratavirhe 5, aikavirhe -5,29, sijoitus 5.! Ei siinä auttanut kuin nostaa tavoitteeksi seuraavalle radalle nollatulos ;) Ja mitäs kummaa! Sen me teimmekin! Jane kulki myös toisen radan yhtä lennokkaasti ja tulokseksi tuli kuin tulikin: ratavirhe 0, aikavirhe -4,27, sijoitus 3. :D Aika uskomatonta! Kisakirja on nyt korkattu heti ensimmäissä kisoissa. Tästä on hieno jatkaa :)

Jane oli tosi väsynyt ratojen jälkeen, joten onneksi en ilmoittanut sitä hyppyradalle. Vielä vaatii tämmöinen kisaaminen vähän totuttelua. Päivä venyikin aika pitkäksi kun kyytikaverimme Laura ja Nuppu-cottoni nousivat 2-luokkaan. Onnittelut vielä! Videot ja vähän lisää juttua meidän radoista löytyy treeniblogista. Päivitin myös tulokset meidän kotisivuille.

Tässä vielä kuva meidän prinsessasta ensimmäisten agilitypalkintojensa kanssa. Ne olivatkin tosi hienot: lasinen pysti ja ruusuke, jossa on russelin (?) kuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti