sunnuntai 30. elokuuta 2009

Valeraskauden huipennus?

Tällä viikolla ollaan elelty aika lailla tavallista hiljaiseloa kotosalla. Vähän kyllä treenailtiinkin jotain. Maanantaina tokoa ja tiistaina agia. Torstaina ihmetyksekseni löysin juomapullon läheltä Janen koppaa. Laitoin sen sinne mihin se kuuluukin eteiseen, mutta mitäs kummaa. Pullo oli siirtynyt perjantaina Janen koppaan asti ja mamma nukkui sen vieressä tyytyväisenä. Tämä selittää kyllä Janen viime viikkojen outoa käytöstä. Hän siis ilmeisesti oli raskaana ja synnytti juomapullon :D No, eipä tuo lastaan näyttänyt kamalasti kaipailevan, kun sen pois otin. Raju mutsi kun alkoi jyrsiä lapseltaan päätä irti ;) Nyt on kyllä yölliset vinkumiskohtauksetkin hävinneet. Lapsi on keittiön pöydällä ihan turvassa eikä missään kadoksissa.

Vähän kyllä mietitytti, että lähdenkö tuon vauvahuuruisen kanssa lauantaina seuramestaruuskisoihin. Päätin sitten kuitenkin lähteä. Mutta olisi pitänyt jäädä kotiin. Käytös oli kyllä aika lailla samanlaista kuin viime viikon tokokokeessa ja Kuopion agikisoissa, joten ajattelin, että ehkä Jane jaksaa tsempata radalla. Kivikkoinen kenttämme taisi kuitenkin olla prinsessalle liikaa ja meno kävi ihan tuskallisen hitaanlaiseksi. Sellaistahan se on kyllä paikoin treeneissäkin ollut. Janea ei nyt huvittanut tekeminen yhtään, autoon päästessään se alkoi vaan kaivaa pesää. Ekalta radalta kuitenkin tuskainen nolla, mutta tokalla sitten paketti hajosi käsiin. Tuli varmaan 2 tai 3 kieltoa. Positiivista oli kuitenkin, että Jane pujotteli aika vauhdilla. No, ei tässä auta muu kuin toivoa, että ensi lauantaina omissa kisoissa se saa taas draivin päälle. Onneksi kenttä ei ole silloin sama. Nyt meillä alkaa treenitkin taas Viherlandian kasvihuoneella.

Tänään oltiin Muuramessa ja käytiin vähän ilta-auringossa kävelemässä sateen jälkeen pellolla. Otin kameran mukaan ja yritin ottaa kuvia, mutta vähän huonosti mun taidoilla onnistuivat. Tässä kuitenkin muutama suht onnistunut:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti