maanantai 5. lokakuuta 2009

Mikkelissä

Viikonloppuna oltiin Mikkelissä agikisoissa. Alun perin oli tarkoitus ajella yöksi kotiin, mutta kun sääennuste näytti kamalalta, hommattiinkin halpa majoitus ja lähdettiin ihan yöreissulle. Lauantaina illalla oli vuorossa 3-luokan kisat. Minien radat oli kaikki peräkkäin, joten kisat oli ohi aika nopeasti. Ensimmäistä nollaa ei 3-luokasta vieläkään irronnut. Tosi lähellä kyllä oli, kun Jasu otti yhdellä radalla vaan kontaktivirheen puomilta. Varmaan ekaa kertaa elämässään! Muutenkin meni ihan hyvin, tulos saatiin joka radalta :) Videot kisoista löytyy treeniblogista.


Ennen lauantain kisojen alkua ehdittiin käydä Mikkelin näkötornilla

Kisojen jälkeen hurautimme majapaikkaan pieneen Gasthausiin. Se osottautui oikein mukavaksi mestaksi, oli tosi siistiä ja rauhallista. Siitäkin huolimatta, että siellä majoittui muitakin agilitykisaajia koirineen ;) Käytiin Mäkkärissä syömässä ja mentiin nukkumaan. Jane vähän protestoi, kun ei päässyt sänkyyn nukkumaan. Pari kertaa yritti hypätä, mutta palautin sen nopeasti lattialle. Jasu oli oikein tyytyväinen helmalakanoiden takana sängyn alla.

Sunnuntai valkenikin sitten varsin sateisena. Kenttä suorastaan lainehti. Vuorossa oli siis 1-luokan kisat meidän prinsessan kanssa. Kävin heti kokeilemassa lämmittelyesteillä vinkulelun avustuksella. Sade ei tuntunut haittaavan menoa yhtään :) Radat olivatkin yllätyksekseni todella vauhdikkaita ja sujuvia. Mutta rengas taas kummitteli. Muuten oltaisiin tehty nolla kahdella radalla, mutta Jane hyppäsi renkaan ohi! Kyllä kismittää! Nopeus riitti kuitenkin palkinnoille. Eka rata voitettiin vitosella, toisella tuli hylky oman sähläykseni takia ja kolmannella sijoituimme vitosella toisiksi. Että näin taas tällä kertaa. Rengas otetaan nyt tehotreenaukseen.


Kisatunnelmaa autosta sunnuntailta


Jane ja pokaalit (prinsessalle sopivaa väriä tietenkin)

Kotimatkalla käytiin moikkaamassa Maija-tätiä, Anni-serkkua, Timoa, Taimia ja Liekki-kettuterrieriä Kangasniemellä. Käytiin lenkillä koirien kanssa metsäautotiellä. Tytöt saivat olla hihnassa, koska ne eivät siedä toisiaan (kovapäisiä terrierinarttuja kun ovat molemmat) ;) Jasu nautti vapaudesta ja hirven hajuista.


Jane


"Serkkutyttö" Liekki, eli virallisemmin Double Star's Fireflame


Anni ja Jasu


Jasun omat jutut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti