maanantai 19. lokakuuta 2009

Vähän tympeä viikonloppu

..no vaikka oli vähän tympeää, niin oli kyllä ihan kivaakin :D Lauantaina oli ihan kiva päivä. Jasu pääsi pitkästä aikaa agiliitämään. Meillä oli ns. "Kaurapuurokurssin" kolmas osa. Tällä kertaa harjoiteltiin sylikääntöä, poispäinkääntöä ja twisteriä oikein pilkkua viilaten. Tosi tarpeellista! Kyllä löytyi taas ihan uusia ulottuvuuksia omasta vartalosta :D Jasu oli vähän vaan surkeana treenien jälkeen. Se ei ole enää niin iloinen agilityssä :( Vähän pisti mietityttämään, että onko jokin vialla. Tehtiin kyllä tosi hyvä loppuverryttely, kun lähdettiin vähän metsäilemään Siirin-russelin 1-vuotis synttäreiden kunniaksi.

Illalla Jasu sai levätä kotona ja Jane lähti mukaan kyläreissulle perhe Kaijaluodon luo. Siellä oli taas se maailman ihanin Olavi-vauva :D Mutta tällä kertaa kyllä röhkivä possu ja vinkuhiiri vei voiton vauvasta. Ja ihme kyllä! Jane ei saanut niitä rikki!


Jane the baby-sitter :D ..kiitos kännykamera tästäkin ihanasta peura-ajovaloissa -efektistä ;)

Sunnuntaina oli sitten se kauan odotettu piirinmestaruustoko. Siitä ei oikeastaan sen enempää. Avauduin ehkä jo tarpeeksi treeniblogissa ;) No, tuloksena siis vähän nyrpeä mieli ja 3-tulos pistein 110,5. Yritän kerätä voimia, että milloin uskallan viedä Janen seuraavan kerran toisten koirien syötiksi.. Onneksi sentään se ei ollut tällä kertaa aivan tapahtumien keskipisteessä!

Iltapäivällä oli sitten kaurapuuro kolmosen toinen osa. Tällä kertaa tehtiin rataa. Jasu meni tosi hienosti, mutta illalla tämä riemu kostautui. Jasu ontuu nyt oikeaa takajalkaa :( Eli ei tuo treenaamista taida kestää. Nyt siis tauolle taas. Voihan kökkö.

Koirat ovat nyt viihtyneet yllättävänkin hyvin keskenään. Eilen bongasin ne jopa sohvalta nukkumasta ihan kiinni toisissaan! Tällaista meininkiä siis täällä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti