lauantai 10. huhtikuuta 2010

Eräs karvan alle kätkeytynyt komistus esittäytyy

Nyt olen vihdoin saanut nettisivut päivitettyä. Vielä varmaan jotain virheitä sieltä saattaa löytyä, mutta korjailen sitä mukaa, kun niitä ilmenee. Suurimpana mullistuksena sivuille on nyt ilmestynyt tietoa Janen tulevasta pentueesta. Pentujen isä tulee olemaan komea ja hyvin agilityssä menestynyt uros Kinapak Tin Jabiru, eli Japi :) Tapasin Japin agilitykisoissa syksyllä ja ihastuin erityisesti sen tasapainoiseen luonteeseen. Asiaa tarkemmin pohdiskeltuani totesin, että Japi voisi olla sopiva sulho Janelle.

Japi kävi omistajansa Tuulan kanssa meillä muutama viikko sitten kylässä. Tuulalla oli mukana aikamoinen lauma koiria: vesikoira, malinois ja kolme russelia (kaksi omaa ja yksi hoitorusseli) :D Kaikki oli tosi tottelevaisia! Janea en ottanut narttujen kanssa lenkille, joten suuntasimme ensin metsään uroksien (Japin, vesikoiran ja Jasun) ja Janen kanssa. Jane hyväksyi oikein iloisesti Japin kaverikseen, halusi ihan leikkiä sen kanssa :) Käytettiin vielä muut nartut erikseen lenkillä. Sain tutustua siis myös Japin emään Tinaan, joka myös asuu Tuulalla. Tina on pieni ja vankkarakenteinen narttu, jolla on aika ärhäkkä luonne :D

Otin Japista muutamia kuvia, mutta ne eivät olleet kovin edustuskelpoisia, sillä Japi oli trimmattu viimeksi kesällä ja se oli KARVAINEN :D Tässä kuitenkin yksi kuva:


Vesikoiralook? :D


Jasu viihtyi hyvin uusien kavereiden kanssa

Tuula lähetti vielä Kotkan agilitykisojen jälkeen lisää kuvia Japista. Nyt oli karvat saaneet lähteä, mutta pitihän sitä kisojen ajaksi jättää komea irokeesi pään päälle :D Japi muuten sai kisoissa triplanollat!Edustavampia kuvia ja infoa tulevasta pentueesta löytyy nyt siis täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti