sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Vuoden ekat ulkokisat

Lauantaina startattiin ulkokisakausi Janakkalassa. Vähän vilpoinen oli keli aamulla ja siksi tuntui vähän hurjalta lähteä kisailemaan Jasunkin kanssa. Mutta kyllä se aurinkokin välillä tuli esiin ja silloin oli ihan lämmintä, tosin tuuli oli aika kylmä. Janen eka rata oli heti aamulla kahdeksalta, joten aikaisin oltiin liikenteessä. Rata oli aika mukavan menevä 1-luokan rata ja se sujui meiltä hienosti. Saatiin nyt vihdoin se viimeinen kauan odotettu nollatulos, joten Jane siirtyi kisaamaan 2-luokkaan! Jee :) Videota ei radasta saatu, mutta oikein vauhdikkaasti se sujui kauttaaltaan. Tehtiin kyllä kisauramme ehdottomasti kovin aikakin: -15 sekkaa alle ihanneajan. Lopussa meinasi tulla pieni herpaantuminen, kun Jane oli karata A:lle, vaikka puomille oltiin menossa. Onneksi sain sen kuitenkin huudettua takaisin. Paljon tuli nollatuloksia muillekin, mutta aikamme riitti toiseen sijaan. Olipa hieno kisapäivän avaus :)


Mun hieno palkintotyttö <3

Päivä kului sitten muiden ratoja katsellessa ja kavereita moikatessa. Iltapäivällä päästiin sitten taas vähän kisailemaankin. Janen eka 2-luokan rata hajosi heti toisella hypyllä, jonka Jane hyppäsi väärään suuntaan. Vähän siinä tuli kämmäiltyä muutakin, joten ei ollut ihan huikea esitys se. Sitten lopulta pääsi Jasukin tositoimiin taas pitkästä aikaa! Ekalta radalta tuli hylky. Vauhtia oli ihan mukavasti, mutta itse kämmäsin kaikki takaakierrot ja vähän muutakin tuli sählättyä. Enkä oikein luottanut Jasuun pujottelussakaan. Hyppärillä sitten taas varmistelin liikaa ja Jasukin oli vähän makkarakojun lumoissa. Kuitenkin tulokseksi puhdas nolla, mutta yliaikaa tuli turhien kurvien takia yli 6 sekkaa.

Tässä video Jasun radoista:Kaikinpuolin tosi mukavat kisat! Kisapaikka oli kiva ja paljon oli russelituttuja kisailemassa :) Molemmat koirat toimi oikein hienosti ja olivat selvästi innoissaan kun pääsivät ulkosalla kirmailemaan. Illalla vielä lähdettiin kallioille lentokoneita kuvaamaan. Tietysti koirat änkesivät mukaan, vaikka luulin niiden olevan tosi väsyneitä ;) Tänään tuli vielä Jasulle hierojatäti käymään, joten kyllä nyt Pyllerön kelpaa. Kaveri on kyllä ollut nyt ihan ok kunnossa, joten ehkäpä uskallan ilmoittaa sen äitienpäivän kisoihinkin.

Tässä vielä pari kuvaa bongauskallioilta:


Koirat luuli, että pääsevät juoksemaan.
Ne on ihan "valmiustilassa", kun käskettiin odottaa paikoillaan ;)


Pönötystä ilta-auringossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti