keskiviikko 22. joulukuuta 2010

JoulutunnelmissaKohta onkin jo aika vähän rauhottua ja siirtyä joulun viettoon. Viime viikonloppuna vietettiinkin jo vanhempieni luona "ennakkojoulua". Siellä koirat saivat jälleen oikein spesiaalia kohtelua: hirveästi herkkuja, sängyssä nukkumista ja takkatulen edessä loikoilua. Oli niin kylmä, että lenkit jäivät kyllä aika vähiin, mutta päästiin onneksi pitkästä aikaa vähän jäällekin juoksentelemaan. Käytiin moikkaamassa pikaisesti myös Ilonaa ja se jälleen kerran vallan villiintyi meidän näkemisestä (ilkeä Jane-mutsi kun ei ollut paikalla).

Tähän alle vielä pari Tiinan lähettämää kuvaa 4kk ikäisestä Jermusta. Jermu oli käynyt ekaa kertaa trimmissä ja näin upea poika sieltä karvan alta paljastui! Tyyppi näyttää jo ihan aikuiselta :D Toivottavasti kokoa ei vaan tule hirveästi tuosta enää lisää. Mutta tällä hetkellä Jermu on kyllä ainakin mun silmään todella upean näköinen. Ihana sporttipoju! Tässähän kasvattajatäti ihan melkein ylpistyy ;)

Itse trimmaus oli ollut oikein tahtojen taistelu. Meidän rötkö-Jermusta on tainnut kuoriutua oikein varsinainen ärripurri! Mutta muistan kyllä, että Janen ensimmäinen trimmaus oli myös todella tuskainen. Toivottavasti seuraava sujuu helpommin.


Muiskis!


Vielä komeasta pojasta sivukuvakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti