keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Lunta ja pakkasta

Varsin talvisilta ovat kelit tuntuneet täällä etelässäkin. Ensin oli huimat pakkaset, nyt lumikinoksia on kertynyt valtavat määrät. Treenaamiset on pitänyt suosiolla siirtää sisätiloihin. Tiistaisin ollaan nyt käyty Veikkolan hallissa treenaamassa russeliporukalla. Tosi mukava ja lämmin keinonurmipohjainen halli :) Tunti tuntuu kyllä tajuttoman lyhyeltä ajalta. Ei siinä ehdi oikein kunnolla mihinkään paneutumaan. Mutta pointtina onkin lähinnä ollut saada Janelle mukavaa virettä päälle ja opettaa sitä lukemaan ohjausta paremmin. Osittain ollaankin näissä ihan onnistuttu.

Katselin Janen 1-luokan hylkyratojen videoita yksi päivä. Silloin sillä tuntui olevan hurjasti vauhtia. Minne se vauhti on kadonnut?? Keväällä se himmailu alkoi ja jatkuu edelleen. Sujuvaltahan se meno voi jonkun silmään näyttää, mutta itse huomaan, että sillä vaan on se jarru pohjassa koko ajan. Juoksuja ei ole vielä kuulunut. Toivottavasti alkaisivatkin tässä kuussa, niin päästäisiin heti vuoden alusta kisailemaan. Hirveä hinku nyt, kun taas pääsee :D

Sunnuntaina käytiin kokeilemassa umpihankiagilityäkin :D Se vasta olikin hauskaa! Ojangon kenttä on kyllä aika pahasti tukossa ja lisää lunta tuli vielä eilen. Turha sinne on varmaan yrittää mennä nyt. Toivottavasti aura-auto kävisi siellä joku päivä.

Että semmoisia meininkejä täällä. Hirveä ikävä on välillä Janen pentusia ja tekisi mieli mennä niitä moikkaamaan. Jalia ainakin yritetään nähdä joulun aikaan. Se oli päässyt nyt turkistaan eroon. Oikein jänskättää, että millainen poika sieltä karvan alta paljastui :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti