keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Eka SM-nolla!

Viime lauantaina oltiin kisailemassa Janen kanssa Jyväskylässä entisen kotiseuran upouudessa treenihallissa. Pakkasmittari taisi näyttää jopa yli -20 astetta, mutta halliin lämpö oltiin saatu -10 paremmalle puolen. Silti meidät kyllä pelasti se, että isi suostui lainaamaan asuntoautoa, joten eipä tarvinnut juuri palella :) Saatiin kisaseuraksi Tuula ja Japi, joten oikein mukava oli kisailla. Ja nämähän oli Janen ekat 3-luokan startit, joten mikäs sen kivempaa.



Parilta ekalta radalta ei sen kummempia tuloksia saatu. Oli kyllä aika helppoja ratoja, mutta menin kämmäilemään ihan typeriä. Taas olin vähän liikaa edellä ja unohdin ohjata tarkasti. Sen takia ekalla radalla Jane ajautui väärälle esteelle ja toisella tuli sitten tyhmiä kieltoja. Kolmannelle radalle tsempattiin molemmat. Vauhtia oli selvästi parhaiten, tai ainakin rata tuntui sujuvimmalta. Mutta vielä vauhdissa kuitenkin jäätiin aika paljon muille. Osittain tärkeitä sekunteja vei kyllä varmasti se, kun lähdin yhdessä kohtaa tekemään valssia, vaikka ei todellakaan pitänyt. Kuitenkin tuloksena elämäni eka aliaikainen nolla 3-luokasta (jos ei SM-joukkuekisaa lasketa) ja Janen eka SM-nolla, joten kai tässä täytyy olla ihan tyytyväinen. Ollaanhan me Jasun kanssa jo 1,5 vuotta moista yritetty ja Janen kanssa se tuli heti ekoissa kisoissa :D Että tästä on kyllä hyvä jatkaa. Sijoitus oli vasta kahdeksas, mutta tiedän, että tuossa koirassa sitä vauhtia enemmänkin on, kuhan saadaan vaan yhteistyö toimimaan. Nyt otettiin uudet palkkausmetodit käyttöön viime tiistaina treeneissä. Enemmän vain lentävää lelupalkkaa, niin eiköhän sitä vauhtia ala löytymään.



Japi oli hakemassa lähinnä puuttuvaa voittonollaa MM-karsintoihin, koska SM-kisoihin sillä on hienosti jo tulokset kasassa. Voittonollahan on tietysti tosi tiukassa noissa karkeloissa. Japi ei ollut ihan normaalissa vauhdissaan. Mietittiinkin, että onkohan sillä jumia jossain. Ekalta radalta yliaikainen nolla, toiselta nolla (sija 5.) ja kolmannelta 5 riman pudotuksesta. Että voittonollan metsästys jatkuu.

Japi ja Jane olivat kuin vanha pari konsanaan :D Jane irvisteli Japille, kun Japi yritti lähestyä Janen tavaroita. Mutta Japi odotti lenkillä Janea, joka ei olisi halunnut lenkkeillä kylmässä :D Oikea herrasmies. Japi oli kyllä aivan uskomattomassa talvikarvassa taas. Vaikea sitä oli russeliksi tunnistaa. Janellakin oli kyllä melkoinen niskakarvoitus, mutta Japi vei kyllä kirkkaasti voiton!



Täältä löytyy lisää Jeren ottamia kuvia kisoista: http://jkphoto.pp.fi/jattila_19_2/
..ainiin ja tuolta löytyy kuvia viime viikolta Veikkolan treeneistä: http://jkphoto.pp.fi/veikkola/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti