torstai 17. helmikuuta 2011

Magic-pentueen kuulumisia

Aika rientää hurjaa vauhtia, niin kuin sillä on tapana. Huomenna Magic-pentuset täyttää jo puoli vuotta! Me juhlistetaan synttäreitä lähtemällä Japi-iskän kanssa kisailemaan Jyväskylään :D Pidetään oikein pörrökarvatreffit. Jane korkkaa sitten 3-luokan. Saa nähdä mihin meidän karvaisen neitokaisen vauhti riittää.

Pentusista olen kuullut tasaiseen tahtiin kuulumisia. Treffejä ei olla kyllä vielä saatu järjestettyä, mutta keväällä pitää yrittää. On ollut niin kamalat pakkasetkin taas. Mila on edelleen oikein pieni tyttönen. Korkeutta vasta noin 26,5 senttiä! Siitä taitaa kasvaa mun makuun just sopivan kokoinen russeli. Ihanaa! Kovasti se kuulemma muistuttaa edelleen isoäitiään Tinaa. Sekin on minusta ihanaa, sillä Tina on mun silmään tosi kivan näköinen typy. Äitiään se ei kuulemma muistuta ulkonäöltään yhtään :D Mutta se on vaan Lindan mielipide, joka on itse asiassa tutustunut paremmin juuri Tinaan kuin Janeen, joten mielenkiinnolla odotan miltä Mila mun silmään näyttää. Karvaa se on kovasti kasvattanut. Onkin tainnut periä isänsä monikerroksisen turkin. Eihän sitä raaski näillä keleillä pois kokonaan nyppiä. Milan ylämaitokulmurit oli tosi tiukassa ja reppana jouduttiin nukuttamaan niiden poistamiseksi. Samalla eläinlääkärissä syynättiin pennun suu ja hyvältä vaikuttaa. Näyttäisi siltä, että kaikki hampaat on puhkeamassa! Kyllä kasvattajatäti saa taas huokaista vähän helpotuksesta :)

Maxistakin kuulin pitkästä aikaa. Max on ollut tosi kiltti poika! Vähän yllättävää, mutta näin vaan on :) Mitään tuhoja se ei ole saanut aikaan ja kenellekään koiralle ei ole vielä ärähtänyt. Kaikkien kanssa se haluaisi leikkiä ja kaikkien ihmisten luo se menee iloisesti häntä heiluen. Mikäpä olisikaan mukavampaa kuultavaa :) Ohan sillä kuulemma tietysti omat pienet oikkunsa, mutta mitään suurempia ongelmia ei ole ilmennyt. Max oli trimmattukin ensimmäisen kerran ja näyttää nyt kuulemma ihan virkamieheltä :D Tosi rennosti oli trimmaus sujunut, tyyppi oli vaan nukkunut pöydällä (!!). Vauhdikas Max tietysti on ja painelee pitkin pihaa hirmuista kyytiä. Kovasti odotan, että päästään Maxiakin moikkaamaan joskus keväämmällä.

Jalille ei taida sen ihmeempiä kuulua. Hyvin tuntuu sielläkin menevän :) Joku viikonloppu kyllä käyn tässä moikkaamassa Jalia ja trimmaan sen kaljuksi. Hampaat ovat ilmeisesti vaihtuneet ongelmitta, joten nyt toivotaan, ettei Jalillekaan niitä puutoksia jäisi. Janen suvussa kun nuo hammaspuutokset ovat ikävän yleisiä. Mutta onneksi Japi näyttäisi aika hyvin paikkaavan niitä.

Sitten vielä Jermun kuulumiset. Tiina on taas mittaillut Jermua ja kyllä se on jo kuulemma 31cm korkea. Mutta onneksi kasvu on koko ajan hidastumaan päin. Tosi komea poika Jermu kyllä mun silmään on :) Siitä olenkin saanut nähdä paljon kuvia. Nyt semmoiset pentumaiset hölmöilyt on kuulemma vähän taakse jäänyttä aikaa ja Jermustakin on tullut semmoinen oikein "äitin poika". Ensi viikolla Jermu aloittaa tokokurssin. Onpas mukavaa :) Hampaat silläkin alkaa jo olla vaihtuneet oikein kunnialla ja ilokseni Tiina ilmoitti myös, että sieltä näyttäisi koko rivistö paljastuvan. Purenta on myös kuulemma hyvä. Hienoa!

Tässä vielä 6kk kuva komeasta Jermusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti