sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Janen tyttösiä


Ihq-Ilona

Oltiin viikonloppu Muuramessa ja koirat pääsivät taas oikein rentoutumaan saunoen ja köllötellen. Mutta kyllä me vähän treenailtiinkin ja käytiin jäällä lenkkeilemässä. Janen pesänhautominen oli aika hurjaa etenkin perjantai-iltana. Ensimmäisenä se meni kaivautumaan äitini lankakoppaan ja seuraavana se punkesi itsenään jo sohvalla isäni selän taa :D Lauantaina pahimmat hormonihuurut kuitenkin tuntuivat hellittäneen, kun lähdettiin aikaisin aamulla JAT-Tila -halliin treenailemaan Johannan ja Ilonan kanssa. Hienosti Jane malttoi treenailla ja kulki radalla tosi lujaa :) Kiva oli nähdä Iltsin ja Johannankin menoa. Vähän on vielä semmoista alkukankeutta meiningissä, mutta perustekeminen on kyllä oikein lupaavaa. Molemmat ovat sporttisia ja innokkaita, joten kyllä siitä vielä taitava pari tehdään!


Iltsin menoa radalla


Vähän harjoiteltiin oikeaoppista saalistusleikkiäkin

Donna-siskostakin kuulin uutisia, että se oli startannut ekoissa möllikioissaan viikonloppuna! Ekalta radalta kuulemma hylky. Syynä pissaaminen radalle.. Mutta toiselta radalta sitten hienosti vitonen :) Oli tosi kiva kuulla, että Donna on päässyt jo näin pitkälle agilityurallaan. Keväällä möllikisoja on varmasti tiedossa lisää.

Sunnuntaina mentiin heti aamusta jäälle tarkoituksena vaan nautiskella auringonpaisteesta ja ottaa samalla vähän kuvia koirista. Mutta kun russeleiden kanssa lähdet, niin aina lenkkeily ei ole niin rentouttavaa ;) Jää oli tietenkin täynnä ihania pilkkimiesten jättämiä kalaherkkuja, joiden perässä koirat juoksentelivat. Jane löysi jopa jonkun elukan jäljetkin, joka oli noita samaisia herkkuja tullut yön pimeydessä etsimään. Sinne se oli jäljille ihan tosissaan lähdössä, mutta onneksi sain sen käännytettyä takaisin. Jasu sen sijaan löysi kokonaisen hauen ja meni tietenkin pyöriskelemään ihanassa tuoksussa. Välillä sitä melkein toivoisi omistavansa jotain tyhmiä sylikoiria! ;)


Jane pinkoo hajujen perässä


Jasu ja hauki

Sunnuntaina sain kivan yllärin, kun Linda lähetti kuvia 7 kuukauden ikäisestä Milasta :) Oikein lupaavasti Mila on ainakin kuvien perusteella kehittynyt. Siinä on kyllä yllättävänkin paljon Janea, mutta sillä on selvästi lyhemmät jalat ja vahvempi pää, eli juuri ne seikat mitä halusinkin Janessa "parantaa". Selkälinja näyttää ainakin kuvassa vielä vähän epätasaiselta, mutta se varmasti vielä kehittyy. Mila on nyt trimmattu ihan pohjavillalle, joten yritetään nyt kasvatella näyttelyturkki sille kevääksi, jos jonnekin mentäisiin vähän pyörähtämään, kun junnuikä tulee täyteen. Agilityä Mila on treenaillut kotipihallaan innokkaasti. Yksi päivä sain muun muassa raportin, että olivat harjoitelleet pakkovalssia yhdellä hypyllä ilman rimaa :)

Tässä kuva Mila-kaunokaisesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti