sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Taitavia koiria Riihimäellä

Lauantaina päästiin taas vähän kisailemaan. Tällä kertaa Riihimäelle. Jane kisasi kaikki kolme starttia ja Jasukin pääsi vähän vikalle hyppyradalle kruisailemaan. Meillä oli aika hyvä päivä Janen valeraskaudesta huolimatta :) Pikkaisen jäi kuitenkin hampaankoloon..

Eka rata oli hyppyrata. Jane liikkui todella innokkaasti ja olin jo lähes varma, että nollaa siinä tehdään. Koskaan ei pitäisi kuitenkaan olla mistään varma.. Kiirehdin liikaa loppusuoralle ja Jane pääsi luiskahtamaan esteen ohi. Voi harmituksen harmitus! Vielä enemmän tuo virhe harmitti, koska tehtiin toisella agiradalla sitten puhdas nollatulos. Tuplanolla oli siis niiin lähellä! Vikalla radalla (joka oli myös poikkeuksellisesti hyppäri) Jane kulki selvästi hitaampaa. Nolla me siinäkin tehtiin ja melkein ehdin jo tuplaa tuulettaa, mutta ei.. Ihanneaika 32 sekuntia oli meille aika hurja ja hitailun takia aika ei siihen riittänyt. Pari sekuntia mentiin yli. Mutta Jasukin repäisi tuolla samaisella radalla :D Tehtiin myös yliaikainen nolla ja voitettiin Jane jopa 0,7 sekunnilla :D Kyllä mua huvitti! Jasu oli ihana, vaikka meinasikin kaatua ekan hypyn jälkeen. Muuten kyllä liikkui ihan sujuvasti.

Janen valeraskaus on kyllä taas aika lailla pahimmillaan. Yllättävän hyvin se tuolla kisoissa jaksoi olla, mutta eilinen Karjalaisen Mariannen russelikoulutus Lempäälässä oli sille selvästi liikaa. Jonkin aikaa se jaksoi mennä ihan innolla, mutta sitten tuli ihan totaalinen stoppi. Jane olisi halunnut poistua hautomaan koppiinsa tai mennä putken sisään.. Lelukaan ei kiinnostanut, joten treenaamisesta ei tullut mitään. Yöt se kulkee ja vinkuu ympäriinsä.. Kovasti kyllä taas harkitsen tuon hormonihirviön sterilointia.

Mutta tässä koirien tulokset kisoista vielä kootusti:
Jane C-hyppyrata: -0.36, 5, tulos 5, sija 18.
Jane B-agilityrata: -1.07, 0, tulos 0, sija 9. (SM-0)
Jane A-hyppyrata: 2.10, 0, tulos 2.10, sija 15.
Jasu A-hyppyrata: 2.03, 0, tulos 2.03, sija 14.

.. ja tässä videot Janen kahdesta ekasta radasta:


Jere on nyt ihan innokkaasti ollut kameran kanssa mukana kisoissa (kun osti uuden kameran, niin pitäähän sitä testailla ;)). Vikasta radasta ei saatu videota, mutta pari kuvaa kuitenkin:


Jane vikalla hyppyradalla


Jasulla virtaa riitti :)


Väsyneet kisailijat lauantai-iltana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti