lauantai 9. huhtikuuta 2011

Hylkyputki jatkuu..

Pitihän se arvata, kun ensin menee hyvin, niin sitä ei voi seurata kuin armottomat epäonnistumiset :( Lempäälän surkeasti menneet kisat saivat eilen jatkoa Riihimäellä. Ohjelmassa oli meillä Janen kanssa kaksi hyppäriä ja yksi agirata. Tuomareina Savikko ja Savioja. Hylky saatiin jokaiselta radalta. Blaah. Ei tunnu nyt oikein onnistuvan mikään.

Eka rata oli periaatteessa ihan ok. Aika alussa hyppysuoran jälkeen Jane pääsi vaan lipsahtamaan väärälle hypylle, josta saatiin hylky. Siinähän meni sitten omat pasmat sen verran taas sekaisin, että ohjasin parissa kohtaa virheen jälkeen ihan eri lailla kuin piti. Mutta taisteltiin kuitenkin loppuun asti ja vikat esteet jopa meni ihan hyvin.

Tokasta radasta saatiin videokin:


Keppien ja renkaan jälkeen tuli tiukka kääntö okserilta keinulle, joka oli nurkassa. Tilanteeseen oli oikeastaan pakko tehdä takaaleikkaus, vaikka en kisoissa ole niitä juuri Janen kanssa uskaltautunut tekemään irtoamisongelmien vuoksi. Treenattiin ennen rataa takaaleikkausta ulkona lämmittelyesteillä ja yllättäen kisatilanteessa se onnistui oikein hyvin :) Muuten rata sitten meni niin kuin meni.. Kepeille taas perinteinen avokulmaan menovirhe. Itse kiirehdin taas ihan liikaa, kun olisi pitänyt vekata ja odottaa, että Jane hakee ekaan väliin.. Keinu nurkassa tuotti yllättäen vaikeuksia. Ihmettelin, kun Jane jäi himmaamaan keinulla, vaikka yleensä se tulee nätisti loppuun asti. Olin sitten jo auttamatta liian pitkällä ja koira jäi selän taa, jonka seurauksena kielto muurilta. Lopussa vielä yksi kielto putkelta. Taas samasta syystä kuin kaksi edellistäkin kieltoa. Etenin liian nopeasti jo kohti seuraavaa estettä. Olisi pitänyt vaan ottaa Jane mukaan edelliseltä putkelta, kun se jäi sinne himmaamaan. Ei tuossa tilanteessa noin kiire olisi ollut. Ääh. Millonkahan oikein opin olemaan kiirehtimättä??

Vika rata lässähti jo sitten heti melkein alkuun. Jane ei ollut taas ihan nopeimmillaan viimeisellä radalla ja homma tuntui aika vääntämiseltä. Yhdeltä putkelta se sitten ampaisi kohti ihan väärää estettä, josta taas meni omat pasmat sekaisin ja ohjasin sitten taas ihan väärin seuraavassa tilanteessa. Poistuttiin sitten radalta, että koiralle jäisi edes vähän parempi fiilis.

Toivottavasti onni kääntyisi pian, ettei tässä vajoa ihan pohjamutiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti