maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevät tulee!Lumet suli uskomattoman nopeasti ja kevät tuli ihan yllättäen. Kalenteri alkaa täyttymään uhkaavaa tahtia.. Mutta kivahan se vaan on, että kaikenlaista mukavaa tekemistä on tiedossa :) Agilityä, tokoa, raunioita, mejää, näyttelyitä..

Pitkäperjantaina käytiin tempaisemassa Janen kanssa taas pari kisarataa. Tällä kertaa Hyvinkäällä. Ei voi olla todellista, että kaksi hylkyä saatiin taas aikaan! Vauhtia oli ihan mukavasti, mutta hallintaa ei sitten senkään edestä. Ihan kivoja pätkiä kyllä paikoin, mutta ei mahtanut mitään, kun koira ajautui taas väärille esteille. Tuntuu siltä, että tarvitsisin nyt kipeästi "Jasu-terapiaa" ;) Harmi vaan kun pikkupoju on viime aikoina aristanut taas vähän takajalkaa, eikä olla sen takia nyt agilityä tehty.

Perjantaina sain kuulla kuitenkin mukavia uutisia Lahdesta. Janen pentu Eetu (Achanthus Wild Bill) oli siellä näyttelyissä. Eetu sai ERI:n ja oli hienosti isossa näyttelyssä avoimen luokan urosten neljänneksi paras! Paljon onnea upeasta tuloksesta Eetulle ja Jonnalle :)

Meidänkin matka suuntautui Lahden suunnalle viikonloppuna. Mentiin sinne anoppilaan viettämään pääsiäistä. Kiva oli välillä vähän rentoutua, kun töitä on saanut viime aikoina paiskia niin hurjasti. Nautittiin koko porukka ulkona olosta aurinkoisessa säässä. Trimmauspöytäkin lähti matkaan ja vihdoin sain Jasunkin vähän siistimpään kesäkarvaan. Janestakin lähti taas ylimääräiset hapsut ja pohjavillat pois, joten toiveita ehkä olisi saada se näyttelyturkkiin toukokuun loppupuolelle.


Koirat löysivät kylpemispaikan lenkillä Hollolassa

Viime viikolla alkoi ulkotreenit agilityssä ja eilen päästiin vihdoin myös raunioille :) Kyllä Janessa riitti virtaa agilitykentällä ja raunioillakin se suorastaan loisti! Viime syksynä päästiin sen kanssa raunioille vain pari kertaa ihan pentujen lähdön jälkeen, joten hormonihuuruisena se ei tainnut vielä hommaa silloin oikein tajuta. Mutta nyt oli ihan eri ääni kellossa. Vinkulelupalkka toimii Janella oikein loistavasti ja nyt se juoksi ihan suoraan piilolle. Hienoa! Jasunkin etsinnät lähti käyntiin ihan entiseen malliin. Jasuhan on suorastaan luonnonlahjakkuus raunioilla ;) Ilmaisu sujuu jo ihan ongelmitta, nyt vain pitää keksiä sille vaativampia tehtäviä. Eilen opeteltiin paikantamaan haju pienestä betonirenkaan raosta. Rakoa kun haisteli, sieltä tippui makkaraa suuhun :) Paljon tuli taas minulle uusia juttuja, miten koiraa ohjataan oikein tuulen ja muiden esteiden mukaan. Hirmuisen mielenkiintoista ja paljon riittää opeteltavaa!

Toissa viikonloppuna oltiin koko viikonloppu Janen kanssa PetExpo-messuilla markkinoimassa Kusse&Kutta-tuotteita. Osallistuttiin Dogishopin järjestämään muotinäytökseenkin. Jane oli oikein mukava messukaveri, vaikka sunnuntaina taisi jo vähän alkaa kyllästyttää jo. Kaikki ihmiset se moikkasi häntä viuhuen ja olisi tietty halunnut tsekata kaikki vinkulelukojut ;) Tässä vielä yksi kuva muotinäytöksestä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti