sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Aika ikimuistoinen kisapäivä

Eilen kisailtiin Purinalla Helsingissä. Siellä oli 3-luokille peräti neljä starttia, joten päädyin ilmoittamaan Janen kahteen starttiin ja Jasun kahteen. Siksi näin, koska ei ollut viime kertaisten näyttöjen perusteella takeita Janen vauhdista tuolla(kaan) hallissa. Mutta toisin kävi! Ekalla radalla Janen vauhti oli tosi hyvä :) En tiedä johtuiko siitä, kun startattiin ihan ekana, niin en ehtinyt yhtään jännittää ja muutenkaan riekuttaa Janea lelulla, niin sillä ei jäänyt minun toljottelu päälle. Pitääkin ottaa opiksi. Ikävä kyllä videota ei radasta saatu, kun Jeren piti lähteä hakemaan Sakun hoitolaukkua kotoa, mutta hienosti koira kulki ja vauhti riitti yllätykseksemme jopa kolmanteen sijaan! Tämä oli siis minun ja meidän ensimmäinen kerta palkintopallilla 3-luokassa! Aika hieno fiilis, kun kisaajia oli kuitenkin 37.

Sakukin pääsi mukaan palkintojen jakoon:


Sitten toisesta Janen radasta ei jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville. Toisin kuin ekalla radalla, nyt en malttanut odottaa olellisissa kohdissa ja hosuin hylyn heti alussa. Muutenkin vauhti vähän lässähti siihen alun töpeksimiseen ja Jane pääsi vasta keinun jälkeen vauhtiin. Loppusuoralla jäin armottomasti jälkeen.. Treeniä, treeniä.

Janen toka rata:


Mutta sitten oli Jasun vuoro kisata loput radat. Ja Jasu todellakin yllätti! ..tai no, on sen vauhti ollut kyllä treeneissä niin hyvää viime aikoina, että ei tämä nyt ihan puskista minulle tullut. Jasun kanssa nimittäin väännettiin molemmilta radoilta nollat, eli nyt olisi sitten tuplanolla ensi kesän SM-kisoihin takataskussa!! (Sijoitukset ei nyt ihan päätä sentään huimanneet: 12. ja 16.) Aika huisia kyllä Jasun taustat huomioonottaen. Jasun kanssahan ei olla kisattu kuin yksi virallinen startti yhdessä viime keväänä. Jennin kanssa se kisasi pari viikkoa sitten toisen startin. Jasulla ei ole 3-luokasta vielä yhtäkään ihanneaikaista nollatulosta. 3-luokkaan nousimme keväällä 2009. Että aika hienoa saada merkintöjä kisakirjaan reilun kahden vuoden tauon jälkeen :D Ilmeisesti kisatauko on tehnyt Jasulle hyvää. Itsekin olen tänä aikana mitä ilmeisimmin kehittynyt Janea ohjatessa, koska Jane on eri tyyppinen koira ja se vaatii todellakin tarkkaa ohjausta. Nyt ei mene aika Jasun kanssa turhaan tumpelointiin. Koska Jasuhan on hieno agilitykoira ja se osaa kaikki jutut ihan tuosta vaan, niin kuin muutkin asiat sen elämässä <3 Toivotaan, että paikat vaan pysyy nyt kunnossa. Kun kai meidän täytyy niitä SM-tuloksia enemmänkin yrittää kerätä, kun tupla on kerran jo haalittuna. Olisi se kyllä aika hienoa päästä vanhan kotiseuran skaboihin Jasun kanssa näyttäytymään. Onhan se jo SM-joukkuekisoissa huomattu, että Jasu on ilman muuta arvokisailija (koska SM-areenalla kun tuskin on mitään namipaloja maassa, mitä se voisi haistella) :D Nyt voin siis hyvin keskittyä Janen kanssa kisaamiseen ja kisailla silloin tällöin startin Jasunkin kanssa, niin eiköhän ne tulokset sieltä tule. Jee, ihanaa! Kerrankin onnistuttiin!

Tässä vielä Jasun hienot radat. Olisi se varmaan mennyt kovempaakin, mutta kun minun piti välillä miettiä, että mites tätä koiraa ohjattiinkaan :D


Eli ikimuistoiseksi tämän kisapäivän teki se, että Jane sijoittui ekan kerran 3-luokassa ja Jasu sai ekan nollatuloksensa.. ja vieläpä tuplana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti