torstai 17. marraskuuta 2011

Pentusten syksyäVähän vaihteeksi pentusten kuulumisia. Milalla on ollut vähän epäonninen syksy. Se sai metsälenkillä jotenkin onnistuneesti murrettua varpaansa ja alkoi ontumaan. Onneksi kyseessä oli kannusvarvas, joten sen mahdollinen reistailu tulee luultavasti hyvin vähän haittaamaan Milan elämää. Ja jos tulee, niin sen voi suht helposti leikata kokonaan pois. Mutta varvas on kyllä parantunut hyvin, joten tuskin mitään ongelmaa sen kanssa tulee ilmenemään. Samalla kun syytä ontumiselle etsittiin, kuvattiin koko koiran etuosa ja oikein hyvältä se näytti kaikin puolin :) Ikäväähän tuossa varvasepisoodissa oli se, että Mila joutui olemaan kuukauden verran pois treeneistä ja hyvin pienellä lenkityksellä. Sekös pientä meneväistä tyttöä potutti! Jopa niin paljon, että popsi pari kertaa jalkakääreensäkin. Onneksi ne eivät sentään aiheuttaneet tukosta suoleen.

Milalla oli myös kummallinen toinen valeraskaus heti ensimmäisten perään. Tai ei nyt sen kummempaa oiretta, kuin että tissit sillä oli turvoksissa. Joko se oli valeraskaus tai sitten tyttö tekee jo toista juoksuaan. Pitää nyt vähän seurailla, että minkälaiseksi tyypin hormonitasapaino oikein asettuu. Aluksihan tuollaiset ailahtelut on varmaan ihan normaaleja. Jalillakin (ja varmaan muillakin pojilla) on ollut tytöt aika lailla mielessä. Että näyttää siltä, että hormoonit hyrrää vähän yhdellä jos toisellakin ;)

Yllä syksyinen kuva Jermusta. Jermu on kuulemma aloittanut uuden tokokurssin ja on siellä ollut oikein pätevänä poikana :) Hienoa! Toivottavasti Jermukin pääsee jossain vaiheessa aloittamaan agilityn harjoittelun. Jermu kävi myös rokotuksilla ja siellä katsottiin hammaspuutokset. Kolme pientä sivuhammasta näyttäisi nyt olevan lopullinen puutosmäärä. Harmillista kyllä, kun puutoksia tuli tähänkin pentueeseen niin paljon :( Mutta kaikin puolin muuten olen kyllä todella tyytyväinen pentueeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti