lauantai 7. tammikuuta 2012

Joulu meni

Siinähän se joulu ja uusi vuosikin taas meni ja töiden pariin on jo palailtu tässä. Välipäivät lomailtiin Keski-Suomessa ja Hollolassa. Koiratkin saivat viettää oikein lokoisaa lomaa. Ei sen ihmeempää. Jane aloitti eilen juoksunsa, joten sillä loma nyt jatkuu. Jasu pääsee tuurailemaan treeneissä ja parit kisatkin olen merkannut sille kalenteriin. Tässä muutama kuva joululoman tunnelmista:


Koirat saivat joululahjaksi Buff-huivit. Kun niitä tilailtiin joululahjoiksi ihmisille, niin pitihän koirienkin saada omat ;) Hienot joululahjaposeerauksetkin piti ottaa. Jasun Buff on musta..


..ja Janen Buff punainen. Ja siinä on tietenkin tähtiä ;)Uutena Vuotena Jali pääsi karvoistaan. Oli aikamoinen taistelu, mutta onneksi Tiia oli tällä kertaa apuna. Olipa kiva nähdä taas turilasta, joka oli kyllä käyntini jälkeen taas ihan vaaleanpunainen ja kalju (ainakin päälaelta) ;) Jali pistää kyllä trimmatessa vastaan minkä pystyy, varsinkin takapuolta ja tassuja kyniessä. Mutta se unohtaa heti vihansa, kun lopetan karvan nyhtämisen ja alkaa nuolla naamaa ja heiluttaa häntää :D Jali on edelleen ulkonäöltään ihan kopio äidistään, mutta oli se ihan mukavasti kehittänyt lihaksia ja vahvistanut päätään. Niin hoikassa kunnossa kyllä on, ettei ihan tuolla massalla näyttelyyn olisi asiaa. Jali onkin harrastanut kovasti nyt talleilla juoksentelua ja mikään herkuttelija se ei ole. Kun sille kelpaa vaan halvimmat herkut - Lidl:in herkkuliuskat :D Hassu otus.Max-söpöläinen lähetti vielä Uuden Vuoden tervehdyksen. Siellä on taidettu taas ottaa rennosti takkatulen ääressä :DVielä kolmaskin Janen ja Japin poika on ollut esillä tässä viime aikoina, nimittäin kansikuvapoika Jermu! Vaikka aika vanha kuvahan tuo oli, mutta pikku-Jermu esiintyi kuitenkin Russeli-joulunumeron kannessa. Ei ollut kuulemma isäntäkään tunnistanut :D

Piakkoin näänkin sitten Milan varmaankin agilitykoulutuksessa. En malta melkein odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti