lauantai 4. helmikuuta 2012

Kouvolassa treenailemassa



Viime viikon lauantaina käytiin vähän Kouvolassa treenailemassa. Siellä oli Japi-iskän omistaja Tuula kouluttamassa. Linda tuli myös treenailemaan Milan ja Onnin kanssa. Olipa hienoa viimein nähdä Milan menoa agilityradalla! Hienosti pikku Tirppa siellä tykittikin. Se on kyllä ihanasti perinyt harrastusominaisuuksia molemmilta vanhemmiltaan. Mila on yhtä innokas paiskimaan hommia kuin isänsä ja kääntyy tosi näpsäkästi, ihan kuin äitinsä. Muutenkin luonteessa on paljon molempia vanhempiaan, niin kuin olen aiemminkin havainnut. Mila on itsevarma, ihan kuin Japi, mutta aika ärripurri, niin kuin Jane on. Melkoinen päsmäri siis :D Mutta niin hauska otus kerrassaan!



Treeni oli aika haastava meille kaikille, vaikka mukana oli hyvin eri tasoisia koiria. Janen kanssa meni aika taas vähän yhteisen sävelen löytämiseen juoksun jäljiltä. Mila meni todella upeasti, sillä riitti hyvin vauhtia ja intoa koko ajan. Hieman korkeat rimat lentelivät ja sen oli välillä vähän vaikea asettaa askeliaan hypyille, mutta eipä sen kanssa olla noin korkeilla (30-35cm) rimoilla vielä mitään tehtykään. Lindalla on kyllä välillä täysi työ pysyä Milan vauhdissa mukana :) Ihan estevarmahan se ei tietysti vielä ole, mutta tosi lupaavalta meno näyttää. Toivottavasti murtunut varvas (ja tyyppi muutenkin) pysyisi nyt kunnossa, niin kohta se varmaan alkaisi olemaan kisavalmis. Ihana kastella oman kasvatin hienoa menoa!

Treenivideonkin Milasta sain, mutta yritän vielä suostutella Lindaa, että saisin julkaisuluvan ;)

Ylinnä kuva Milasta talvikarvassaan ja yksi kuva myös radalta. Tässä sitten vielä Jasun, Milan ja Onnin peuhauskuva treenin jälkeen sekä kuvasarja keppikuningas Jasusta :D Oli niin hieno auringonpaiste, niin saatiin hyviä kuvia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti