perjantai 11. syyskuuta 2009

Jane alkaa olla taas oma itsensä

Janen valeraskausoireet alkaa olla poissa ja tyttö tuntuu olevan taas oma iloinen itsensä :) Kovasti se haluaisi koko ajan peuhata Jasun kanssa joka välissä. Jasu on vaan välillä vähän eri mieltä asiasta ;) Mutta kyllä perinteiset ilta- ja päiväpainit ovat taas palanneet. Yksi ilta koirilla oli kongitalkoot. Jane käytti taas omaa hyväksi havaitsemaansa tekniikkaa ja viskoi kongia ympäriinsä :D Jasu taas keskittyi enemmänkin tarkkaan työskentelyyn. Otin videota koirien touhuista:



Viime viikonloppuna meillä olikin menoa, kun oli kahdet eri kisat. Lauantaina kisasin Janen kanssa omissa kisoissamme tuossa lähikoulun kentällä. Sunnuntaina oli sitten vuorossa piirinmestaruuskisat Jasun kanssa Laukaassa pitkän kisa- ja treenitauon jälkeen. Lauantain tulossaldo näytti lähes samalta kuin Janen ekoissa kisoissakin. Ekalta radalta tuli puhdas nolla sekä voitto! :) Toisella radalla Janella oli kova kiire A:lle ja se unohti hypätä renkaan siinä välissä, joten siitä tuli 5 virhepistettä. 2-luokka siintää siis nyt enää yhden nollatuloksen päässä. Huimasti on kyllä Janen kisaura alkanut. Neljä rataa joista kaksi nollatuloksia! Kai pitää olla tyytyväinen, vaikka vielä pientä piristysruisketta Janen meno kaipaisi. Se ei mene vielä ihan täydellä vauhdilla ja innolla.

Jasulla taas ei ollut innostuksesta puutetta sunnuntaina :D En muista milloin viimeksi olisin kaverin nähnyt noin intopiukeana. Muuten radat oli tosi onnistuneita, mutta pujotella Jasu ei malttanut. Mutta kummaltakin radalta tuli kuitenkin tulos ja meillä oli tosi hauskaa! Kyllä olisi kamala into kisailemaan Jasunkin kanssa, mutta pitää vielä malttaa vähän, ettei kaveri taas jumahda. Mutta nyt 3-luokan radat alkaa tuntua jo hauskoilta :)

Videoita radoista löytyy treeniblogista ja tulokset kotisivuilta. Tässä vielä pari Tuijan ottamaa (pyllistys)kuvaa kisoista:


Janen voittonollarata


Jasu piirinmestaruuksissa

Eilen käytiin tokotreenien jälkeen vähän metsälenkillä vesikoira Ronjan ja omistajansa Annin kanssa. Ronja oli tosi mukava kaveri russeleille. Se antoi ihan nätisti Jasun ryöstää kaikki kepit ja jätti Janen omaan rauhaansa. Siispä Jane jopa innostui ottamaan ihan itse kontaktia ja haastoi Ronjaa leikkiin :) Täytyy lähteä lenkkeilemään toistekin. Olen aina ihaillut Ronjan innokkuutta tokossa ja agilityssä, kunpa Janeenkin saisi samanlaisen tekemisen palon. Mutta eiköhän se siitä vielä tule, kunhan positiivisella tavalla saan vahvistettua sen uskaltamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti