sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Näyttelyviikonloppu takana

Kiirettä on taas pitänyt, niin ei ole oikein ehtinyt päivittää tätä blogiakaan. Vähän jo pääsimme nauttimaan lumisista keleistä, mutta tällä viikolla on ollut tosi synkkää ja harmaata. Melkein joka päivä satanut vaan vettä. Tylsää.

Tylsää sekin, kun Jasu alkoi yhden pidemmän lenkin jälkeen taas ontumaan oikeaa takajalkaansa. Se kulki pari päivää melkeinpä vaan kolmella jalalla. Se sai taas kipulääkettä ja paljon lepoa. Nyt jalka alkaa taas toimia, mutta kovasti minua vaan huolettaa, että mikä kumma on vialla. Pitää yrittää selvitellä asiaa.

Tämä viikonloppu meni aika tiiviisti Jyväskylän kotinäyttelyssä. Minulla oli siellä myyntikoju ja kaupustelin Kusse&Kutta-kamppeita. Ihan mukavaa oli :) Tänään varsinkin, kun näki paljon russelituttuja. Kehiä en kyllä päässyt katselemaan. Päivän kyllä kruunasi ehdottomasti se, kun Ilona (Achanthus Doris Day) sai ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään EH:n! Onnea sekä Johannalle, että Heidille! Olen älyttömän tyytyväinen tulokseen. Ilona on kyllä mielestäni todella kiva luonteeltaan ja ulkonäkökin on sporttinen ja nätti. Mutta ainahan sitä jännittää, että mitä tuomarit tykkää. Tässä vielä Ilonan hieno arvostelu ja eilen trimmauksen jälkeen otettu (ei niin hieno) kuva:

"10 months. Nice female. Feminine head. Correct topline. Should have straight bones (*). Slightly straight in rear. Nerrow behind. Movement not very balanced at the moment."

JUN EH

*ilmeisesti, kun saksaksi "bein" tarkoittaa sekä jalkaa että luuta, tuomari toivoisi suorempia jalkoja?


Vähän näyttää vielä koipieläimeltä Iltsi ainakin tässä kuvassa, mutta massaa tulee kyllä varmasti vielä runkoon lisää. Ja peräpääkin on kehittynyt koko ajan parempaan suuntaan :)

Vielä vähän Donna-siskonkin kuulumisia. Christel lähetti nimittäin ihania lumisia kuvia, joita en ole ehtinyt tänne vielä päivittämään. Donnalle kuuluu ihan hyvää. Tammikuussa se on menossa sekä agilityn alkeiskurssille että arkitottiskurssille :) Metsässä Donna on tavannut sekä hirven, että supikoiran. Hirven perään se oli sännännyt kuin ohjus, mutta supikoiraa se oli lähinnä vain ihmetellyt :D Tässä Donnan lumiset kuvat, niitä talvikelejä odotellessa..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti