torstai 3. joulukuuta 2009

Kisaa ja kipuilua

Lauantaina oli kauan odotetut oman seuran kisat Keski-Suomen suurimmassa maneesissa Polleparkissa. Mestat oli mitä mainioimmat. Kaksi kisarataa sai vierekkäin ja keskellekin jäi vielä rutkasti tilaa. Pohjakin oli saatu lanattua oikein tasaiseksi, joten mikäpä siinä oli Janen kanssa kisaillessa :) Ihan hienosti kisat menivätkin. Vauhtia alkaa olla nyt niin paljon, että välillä tekee tiukkaa pysyä perässä. Ekalla radalla tuli vaan harmillinen lentokeinu, koska ohjasin Janen keinulle aika huonosti. Muuten rata oli oikein sujuva ja sijoituimme 5 virhepisteellä toisiksi. B-radalla sitten tuli hylky, kun kämmäilin pujottelussa enkä jaksanut enää korjata virhettä. Muuten sekin rata oli ihan hieno ja vauhdikas. Videot kisoista (ja edellisistäkin kisoista) löytyy nyt treeniblogista.


Tässä yleiskuva Polleparkista. Toisessa päässä maneesia mahtui olemaan vielä toinen rata.

Nyt alkoi sitten treeni- ja kisatauko. Tammikuussa voisi lähteä vaikka johonkin etelän suunnalle kisailemaan, vielä kun 1-luokassa ollaan, niin ei sijoituksilla ole niin väliä. Siellä kun on kisaajia varmaan hurjasti enemmän kuin täällä.

Kisojen jälkeen Jane sai jonkun kummallisen oksennus- ja ripulitaudin. Oksensi koko illan ja yölläkin tosi monta kertaa. Verta tuli ihan molemmista päistä :( Aika hurjalta siis vaikutti, mutta onneksi tauti meni nopeasti ohi. Seuraavana päivänä Jane oli jo ihan normaali, mutta tosi väsynyt. Minkä lie pöpön saanut jostain.

Jasu oli viikonloppuna vanhemmillani hoidossa. Siellä se oli saunonut, nukkunut sängyssä ja saanut paljon herkkuja ;) Kaveri vaikutti aika tyytyväiseltä. Vähän se taas linkutti jalkaansa, mutta nyt alkaa sekin taas olla parempi. Ollaan nyt pari pidempää metsälenkkiäkin heitetty ja hyvin se on jalallaan köpötellyt. Välillä vaan näyttäisi siltä, että takapää vispaa aika kummallisesti eikä Jasu pääse kovaa, vaikka kuinka yrittäisi :/

Päivitin nyt viimein kevään pentutreffien kuvat kotisivuille. En tajua, miten olen unohtanut koko asian! Eli "uusia" kuvia löytyy siis täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti