lauantai 19. joulukuuta 2009

Pakkaspäiviä

Nyt on ollut hirmu pakkaset koko viikon ajan. Mittari näytti muutamana päivänä jopa -20 astetta! Koirat eivät ole siis kovin paljoa pihalla viihtyneet. Mutta tossut ovat ainakin pelastaneet Janen lenkkeilyn, silloin sen tassuja ei palele yhtään :) Jasu taas ei suostu vapaaehtoisesti takkia pitämään.. saati sitten tossuja. Mutta eipä tuo näytä paksun karvansa kanssa juuri palelevankaan. Jasu on äijä ;)

Janella alkoi eilen juoksut. Joten Jasu pääsi sitten tuuraamaan Janea tokossa. Oli aika hulvatonta :D Jasun kanssa on aina hauskaa. Pikku kaveri oli taas niin täpinöissään ihan kaikesta. Ihan yllättävän hienosti se osasi tehdäkin jotain tokojuttuja, vaikka välillä keskittyminen oli ihan muualla. Kun on vaikea keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa ;) Mutta ihan yllätyin, kun Jasu osasi paikkamakuun, paikallaan istumisen ja luoksetulon oikein hienosti! Seuraamisessa vaan on vielä paljon harjoiteltavaa.. Mutta intoa ainakin on. Sen kun vaan saisi suunnattua oikeaan asiaan ;)

Tänään pakkanen vähän laski, joten pääsimme ekaa kertaa jäälle koirien kanssa kirmailemaan! Jipii!! Minjan Vesa kovasti vakuutti, että kyllä jää kestää. Ja niinhän se kestikin. Minja-parsonin porukat oli siis mukana sekä Johanna, Iltsi ja Onni. Kaikki 5 russelia kirmasivat jäällä onnellisina :) Janen piti taas vähän komentaa nuorempiaan, Iltsiä ja Minjaa. Mutta heti, kun Jane sai kakarat ruotuun, niin halusi jopa vähän leikkiäkin. Iltsi on kyllä niin ihana vauhtipakkaus <3 Juoksee jo yhtä kovaa kuin äitinsä. Eilen sain jopa tallennettua vauhtikaksikon kännykkäkameralla samaan kuvaan. Tässä siis vauhtikorva Ilona ja hänen täpäkkä äippänsä samis vaatteissa:..ja tässä muutama "vähän" paremmalla kameralla otettu kuva jäältä tältä päivältä:


Jasu ja Minja


Jengiä jäällä


Tytöt: Iltsi, Jane ja Minja


Jasu the äijä


Minja haaveilee.. varmaan jänispaistista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti