tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kotkan kisat

Ei tullut vieläkään.. sitä viimeistä nollaa meinaa. Janen kanssa kisattiin lauantaina kaksi starttia Kotkassa. No, onpa nyt sentään kisakausi avattu. Ei tullut kovin häikäiseviä suorituksia. Treenaamisen puute kyllä näkyin selvästi tekemisessä. Pitäisi varmaan päästä treenaamaan useammin kuin kerran tai kaksi kuukaudessa ;) Jännitin taas ihan liikaa ja Janekin oli paikoin vähän pihalla.. Tosin itseäni saan kyllä syyttää kaikista virheistä. Janehan menee juuri niin kuin sitä ohjaa.

Tässä videokooste kisoista:Ekalta radalta 10 virhepistettä, mutta päästiin kuitenkin alle ihanneajan :D Eka rima tippui, kun omaa liikettä ei ollut mihinkään suuntaan. Sitten kämmäsin pujotteluun ohjauksen. Janella oli aika kiire kepeille. Se ei korjannut linjaansa, vaikka yritin kääntää sitä parempaan kulmaan ennen keppejä. Sitten vielä ajoin Janen päälle, joten se painoi kakkosväliin (näin ainakin järkeilin asian videolta ;)). Sitten vielä ihan surkea takaaleikkaus A:lla, jossa Jane meinasi kääntyä takaisin. Noita pitäisi vaan harjoitella! ..kun vaan pääsisi treenaamaan..

Toka rata alkoi ihan hienosti, mutta loppu lässähti ihan täysin. Mutta jo heti alussa Jane luki harmillisesti väärän esteen, en vetänyt sitä tarpeeksi sivuun niin kuin oli tarkoitus. Lopussa sitten unohdin hakea Janen putkesta, ajauduin ihan liikaa eteenpäin ja näin ollen se meni muurin ohi. Sitten alkoi niin huvittaa koko kämmäily, että unohdin radankin ja vielä putkella hävitin koiran :D Ihan naurattaa koko toilailu!

Mutta tosiaan, onpa nyt ainakin kisakausi korkattu. Toivottavasti seuraavat kisat menee jo paremmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti