tiistai 2. maaliskuuta 2010

Sirkkusilmäsutkauttaja

Eilen uhmattiin taas lähialueiden liikennettä ja lähdettiin kahdestaan Janen kanssa joukkosilmätarkastuksille Espooseen. Paikkana oli pieni trimmaamo, jossa oli suuri odotustila. Mutta kun sinne änkee arviolta 20 koiraa, niin sutina oli arvattavasti melkoinen! Ovella Jane taisi aluksi päättää, että täällähän ei pienet valeraskaat russelit viihdy. Mutta onneksi se muutti pian mielensä. Tosi hyvää häiriöharjoitusta saatiin vuoroa odotellessa. Jane esitti kaikki temppunsa (eli sivulle tulon, maahan menon ja istumisen ;)) ja lopulta halusi jo häntä viuhuen moikata muitakin koiria. Olen siis tosi tyytyväinen Janen käytökseen :)

Itse silmätarkastus meni myös ihan mukavasti. Terveet on Janen silmät :) Toisen silmän kohdalle paperiin vaan merkattiin "PPM - diagnoosi avoin", eli jonkinlaista sikiöaikaista verisuonijäännettä sieltä löytyi. Mutta siitä ei kuulemma tarvitse olla huolissaan.

Valeraskaus alkaa onneksi pikku hiljaa olemaan ohi. Jane on muuttumassa taas siitä säikystä, äkäisestä ja vinkuvasta tavaroitaan vahtivasta hirviöstä omaksi iloiseksi ja leikkisäksi itsekseen :) Eilen lenkin jälkeen koirat sinkoilivat jo ympäri huushollia peräkanaa. Illalla oli sitten hyvä levähtää sohvalle rankan iltarupeaman jälkeen. Pupillit möllöttivät tuolla silmissä vielä pitkään levällään. Siitä se sitten saikin uuden nimen, Sirkkusilmäsutkauttaja ;) Kyllä meillä nämä lempinimet on aina erityisen fiksuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti