tiistai 22. kesäkuuta 2010

AstutusreissuAstutusreissu ihanaisen Japin luo alkoi viime viikon keskiviikkona. Janella oli vasta kymmenes juoksupäivä meneillään, mutta päätettiin kokeilla astutusta, että saataisiin se pois alta ennen SM-kisoja. Pakkasin koirat autoon ja lähdin huristelemaan kohti Pieksämäkeä. Matkalla pyörähdin tätini luona Kangasniemellä ja illaksi oli Tuula jo varannut meille treenivuoron HauHau-hallille. Päästiin siis tekemään pieni mielenvirkistystreeni ennen SM:iä :)


Pihavahti Lumo


Lumo ja Pingo

Pieksämäellä meitä vastassa oli aika riehakasta sakkia. Yllä olevassa kuvassa leikkivät tosi nätisti ja hillitysti Lumo ja Pingo ;) Jasu taas sulautui porukkaan tosi hyvin. Janekin tutustui ensin Lumoon ja Pingoon ja lopulta myös Japin äitiin Tinaan. Yllättäen meidän pirttihirmu osasikin ihan käyttäytyä :) Lumosta se ei välittänyt oikeastaan pätkääkään, kun Lumokaan ei välittänyt Janesta. Hienoa! Pingo sen sijaan (yllättäen) rakasti Janea ja etenkin Jasua. Ja sekös Jasua potutti! Kukkasilta tuoksuva Jasu on aina miesten suosiossa ;)

Tuula on perheineen muuttanut ihan vasta Pieksämäelle maaseudun rauhaan punaiseen puutaloon. Hirmuinen remontointi vaan oli käynnissä. Pihaan on tulossa ihan oma agilitykenttäkin, vau! Astutusyritysten lomassa pääsinkin sitten maalaushommiin. Mutta sain kyllä ihan rentoutua ja vähän lomaillakin. Torstai-iltana saunottiin rantasaunassa ja uitiin. Ah, ihana kesä!


Tinakin auttoi remppahommissa ;)

No ne astutukset sitten :D Pieksämäellä ei vielä hommat onnistuneet. Niin kuin vähän arvelinkin, yritimme liian aikaisin. Japi on tosi tarkka oikeasta päivästä ja se tyytyi vain seurustelemaan, vaikka Jane tarjosi sille pyllyä minkä kerkesi :D No, meidän piti sitten kokeilla hommaa SM-kisojen lomassa sunnuntaina uudelleen. Sittenpä olikin ihan eri ääni kellossa. Saatiin koirat sentään pois ihmisten näkyviltä asuntoautoon. Siellä ensimmäinen astutus sitten onnistui. Japi tuli vielä käymään tänään tiistaina meillä ja astui Janen vielä pari kertaa. Että eiköhän nyt ole kaikki voitava asian eteen tehty. Nyt vaan sitten odotellaan tuloksia.

Nyt kun olen Janen sulhaseen enemmänkin tutustunut, olen vaan entistä vakuuttuneempi tästä valinnasta. Japi on aivan ihana! <3 Toivottavasti sen mahtava luonne toisi sopivasti tasapainoa Janen säpäkkyyteen. Ulkonäöllisestikin pariskunta näyttäisi sopivan mielestäni oikein hyvin yhteen.

Päivitin nyt vähän pentusivuakin. Parin peruutuksen takia voin ottaa vielä pentukyselyitä vastaan. Jos pentu kiinnostaa, otathan pian yhteyttä!


On se vaan niin komea <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti