maanantai 21. kesäkuuta 2010

SM-2010

Huhhuijjaa! Kylläpä on ollut hulinaa! Loppuviikosta olin astutusreissulla Pieksämäellä, mutta siitä tarinaa myöhemmin. Nyt SM-kisojen pikapäivitys.

SM-kisathan pidettiin ihan meidän naapurissa Vantaalla Tikkurilan urheilupuistossa. Olin siellä sekä kisaajana että "roudarina", koska kohta käy järjestäneen seuran HSKH:n riveihin tie. Tietysti tuli myös toimittua ihan pelkkänä katsojana ja kuvaajanakin. Yksilökisaan meillä ei vielä Jasun kanssa ollut tuloksia, mutta JAT:in joukkueessa oltiin taas mukana. Aivan huikea kokemus oli joukkuepaikka kyllä jälleen :) Sää oli suurimmaksi osaksi tosi hyvä. Naama on ihan palanut poroksi :D Kisa-alusta oli aivan loistava.

Joukkuekisa käytiin lauantaina. Joukkueemme koostui aikamoisista konkareista, mutta olihan meilläkin kokemusta kertynyt viime vuodelta. Joukkueen järjestys oli: Kiti Levistö & jackru Hra Pösö, Jonna Keskiaho (eli minä) & jackru Jasu, Päivi Haavisto & parson Kipa sekä Laura Mättö & sheltti Muffy. Rata oli minusta muihin joukkueratoihin nähden aika helppo. Tai ainakin se sopi meille tosi hyvin. Heti tuli semmoinen fiilis, että eiköhän me hoideta homma kotiin :) Kiti & Pösö ja Päivi & Kipa sortuivat pieniin kontaktivirheisiin. Muuten joukkueen kaikki koirakot selvittivät radan ongelmitta. Jasulle ja Muffylle nollat! Eli meidän ensimmäinen ihanneaikaan riittänyt nollatulos kuninkuusluokasta! Ihan uskomattoman hieno fiilis! Ei olisi tulos voinut parempaan paikkaan napsahtaa. Nyt oli semmoinen tuntu, että Jasu toimi niin kuin pitikin ja liikkui minusta oikein hyvin. Kontaktit kun vielä saisi nopeammiksi, niin vauhtia tulisi lisää.. Nyt kyllä iski vähän semmoinen kisailuinto. Jospa vielä sittenkin... ;)

Tässä muutamia Jeren ottamia kuvia Jasun radasta. Ja tietty se videokin :D

Muut JAT:in joukkueet tahkosivat huomattavasti kiemuraisemmilla radoilla. Medi- ja maksijoukkueille hylyt. Mutta minijoukkue kipusi tuloksella 10 peräti sijalle 18! Vähän tuli siis parannusta viime vuotiseen tulokseen.

Lauantaina ihasteltiin sitten yksilökisan suorituksia katsomosta käsin. Radat oli taas tosi haastavia ja monet huippuohjaajatkin sortuivat virheisiin. Tuloslistalla nähtiinkin aika paljon yllätyksiä. Mutta jattilaisten menestys ei ollut kyllä yllätystä. Mimmu ja pikkuruinen medikokoinen bordercollie Misty ylsivät peräti kuudenteen sijaan! Ihan mielettömän hienoa! Paljon onnea vielä Mimmulle :) Myös Susanna ja lapinkoira Ursa tekivät tyylilleen uskollisesti tasaista työtä. Tulos molemmilta radoilta riitti maksiluokan 17. sijaan. Susanna päätti leijua kotiin ;) Onnea vielä hurjasti!

Tässä kuva medi SM-6. koirakosta Mimmusta ja Mistystä:Janen sulhasen Japin tuloksia myös jännättiin yksilökisassa. Mutta kiemurainen rata koitui Tuulan ja Japinkin kohtaloksi, joten hylkäys tuli heti ekalla radalla. Mutta hienosti Japi toimi, Tuula vaan vähän sekoili kiemuroiden kanssa ;) Täytyyhän sitä vielä laittaa yksi kuva ihanaisesta Japsukastakin, joka korvat tötteröllä tykittää <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Meno tuntui tosi hyvältä, kun alun jännityksestä pääsin ;) Olispa aina tommoinen alusta, millä kisata..

    VastaaPoista