torstai 3. kesäkuuta 2010

Treenejä ja kamuja :)Tässä vähän tunnelmia Kulomäen täyttömäen päältä ;) Ollaan taas lenkkeilty ahkerasti Väinön kanssa. Yritettiin saada koko katras nätisti samaan kuvaan ja kyllähän se lopulta ihan onnistuikin. Jane pönötti hienosti keskellä paikoillaan, mutta pojat piti eristää reunoille, kun eivät olisi muuten paikoilleen asettuneet. Väinö on niiiin rakastunut Jasuun. Meidän tytöltä tuoksuva poika ;)

Ollaan saatu toinenkin uusi lenkkikaveri. Bongasin Janen velipuolen Rudolfin (Achanthus Speed King) urosluettelosta. Pitihän sitä pyytää lenkille, samassa kaupungissa kun asuvat ;) Rudolf on siis myös Janen äidin, Tjorvenin, pentu. Sen isä on TomTom. Rudolf on kyllä oikein kivan näköinen uros. Tosi hyvät kulmaukset ja oikeat mittasuhteet. Kookas Rudolf kyllä on. Jane näytti suorastaan pieneltä sen rinnalla :D Luonnettakin tuntuu löytyvän, niin kuin arvata saattaa :D Olen tutustunut Rudolfin isään Viron reissulla pari vuotta sitten. Siinäpä vasta olikin pakkaus ;)

Jane käyttäytyi Rudolfia kohtaan suorastaan sikamaisesti. En ymmärrä, mikä sitä oikein riivasi?! Väinöä kohtaan ensireaktio oli ihan toisenlainen. Jane sitten päätti suoraan käydä irvistelemään ja hyökkimään nenille. Onneksi Rudolf ei kuitenkaan ollut moksiskaan vaan väisti ilkeää ämmää. Mutta lenkin puolessa välissä Jane innostui ihan juoksemaankin rallia Rullen kanssa. Mutta ei vaan voi ymmärtää tuon aivoituksia. Ensin irvistetään, mutta sitten leikitään. Vähän epäilyttää, ettei Jane kovin tosissaan ollutkaan irvistelemässä ;)

Rudolf esiintyi myös Aptus-show:ssa pari viikkoa sitten. Tässä yksi kuva uudesta ystävästämme:Vähän uutisia myös Keski-Suomesta. Ilona on aloittanut agilityn alkeiskurssin! Tosi hienosti on parit ekat treenit sujuneet. Tyttö suoritti puominkin kuin vettä vaan, eikä pelännyt yhtään. Hienoa! Nyt on vaan vähän haasteena saada Iltsi keskittymään johonkin muuhunkin kuin vinkuhiireen ;) Mutta kyllä se siitä. Hienoa vaan, että intoa löytyy!

Me treenattiin eilen Janen kanssa Oreniuksilla viimeistä kertaa. Oli tosi haastava treeni ja älyn kuuma! Jane rojahti treenin jälkeen vesikuppinsa viereen rötköttämään. Sain oikein potkuja persauksille Juhalta. En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa :D Mutta hyvä, että joku katsoo perään ja antaa neuvoja. Vaikka sitten vähän tiukempaankin sävyyn. Jane kulkee paikoin tosi hienosti, mutta usein saan sen liikkeen töksähtämään omalla tunaroinnilla. Estevarmuutta pitäisi vaan saada paremmaksi. Mutta kyllä se siitä, kuhan päästään seuraan ja kunnolla treenailemaan. Oreniusten kurssi oli kyllä todellakin silmiä avaava ja opin hirmuisesti uutta. Itsestäni ja koirasta :)

Jasu on treenaillut raunioita oikein mallikkaasti. Nyt ollaan ihan jo etsitty ihmisiä raunioiden seasta. Jasu on tehnyt jo saman tasoisia etsintöjä kuin muutkin ja aina on ukot löytyneet lohkareiden seasta. Hienoa! Raunioharrastus tuntuu todellakin sopivan Jasulle hyvin. Siinä se saa liikkua omaan tahtiin ja päättää, mistä kohtaa menee. Ja ihan tuntuukin olevan Jasulla pää mukana touhuissa. Mitään tyhmää se ei tee, eikä käy kamalilla kierroksilla. Kaveri tekee oikein tunnollisesti hommia <3 Vaikka nyt pitää kyllä metsälenkillä tehostaa Jasun hallintaa. Yhdet miehet se kävi jo omin luvin moikkaamassa.. Enää ei ohitetakaan ihmisiä ilman hihnaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti