tiistai 23. helmikuuta 2010

Alkuviikon kuulumiset ja loppuviikon kuvat

Janen kanssa uhmattiin eilen Vantaan liikennettä ja käytiin kunnallisella eläinlääkärillä rokotuksilla. Tosi reipas oli tyttönen, kunnes nostin sen pöydälle. Siinä vaiheessa taisi muistua mieleen, että missä paikassa oltiin :D Mutta taas kun lattialle pääsi, häntä alkoi viuhua ja kaikki paikat piti haistella. Punnituksessa selvisi, että massaa olen saanut vähän tuohon rimpulaan lisättyä. Paino oli noussut 6,5 kilosta 7 kiloon :)

Valeraskaus tuntuu nyt olevan pahimmillaan. Varmaan eletään niitä synnytyksen aikoja. Jane oli yöllä kaivanut kaikki pehmusteet ulos kopastaan. Se kulki yöllä ympäriinsä vinkuen. Raukka. Kumpa se nyt synnyttäisi jotain niin voisin takavarikoida sen pois. Sillä tuo tuska ainakin viimeksi helpotti. Janella on alkanut pentujen jälkeen tulla näitä valeraskauksia. Aiemmin sillä ei ollut mitään. Vähän rasittavaa :(

Sunnuntaina sain Jeren ja kameran mukaan lenkille :) Joten alla vähän parempia talvisia kuvia metsästä ja muutama myös sisältä. Laitoin nyt kotisivuilla kuvasivutkin ajantasalle. Sieltä löytyy vähän enemmän kuvia kevätkuvat-kansiosta. Myös talvikuviin tuli kaikki (ne muutamat) talvella otetut otokset. Ollaan oltu aika laiskoja nyt raahaamaan tuota kameraa mukana.


Jasu katsoo telkkua


Jasun aamukolvat


Pyllerö vauhdissa


Onnistunut vauhtiotos :)


Mun lelukoira ;)


Jasu - metsien samurai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti