tiistai 9. helmikuuta 2010

Vesirotat uimasilla



"Lupasin" koirille, että kaiken tämän muuttorumban kun kestävät, pääsevät Hyvinkäälle koirauimalaan. Eilen tämä lupaus sitten toteutettiin. Pari vuotta sitten kävimme Jyväskylässä uimassa silloin vielä toiminnassa olleella koirauima-altaalla, joten kokemusta altaassa uimisesta koirilla jo olikin. Heti ovella ainakin Jasu muisti, että mistä oli kyse. Kauhea vinkuminen alkoi, että altaaseen olisi päästävä :D Allas oli mitoiltaan hulppea ja yllätykseksemme saimme käyttöön koko tilan, vaikka olimme varanneet vaan puolet. Samaan aikaan kun ei ollut muita uimareita. Mua vaan harmittaa, kun lähtötohinoissa unohdin ottaa kunnon kameran mukaan! Joten taas pitää tyytyä näihin kännykkäotoksiin..



Puolen tunnin uintiajalla koirat ehtivät polskutella oikein mukavasti. Jasu oli vedessä lähestulkoon koko ajan :D Jane ei ollut ihan yhtä innokas uimari, se keskittyi enemmänkin altaan reunoilla roikkumiseen ja lelun pyydystämiseen "rannalta". Sain sen kuitenkin muutaman kerran vähän avustamalla veteen. Ihan hyvin Janekin ui, vaikka lähinnä sen päämääränä oli varastaa Jasulta uimalelu. Meidän Sählä sai Jasun melkein hukutettua yrittäessään varastaa lelua ;) Jasu oli huvittava, kun se meni rampin reunalle lelun kanssa odottamaan, että joku heittäisi sen veteen :D





Kyllä ajattelin, että varmaan väsy tulee koirille illalla nopeasti, mutta ei! Tosi väsyneitä olivat selvästi molemmat, mutta silti Jasun piti kaivaa kaikki luut lelukopasta ja levittää ne ympäri lattiaa. Jane siinä sivussa vaani sohvalta ja sopivan tilaisuuden tullen varasti sen parhaan ja viimeksi jänssätyn luun. Että näin ;)

Pitää varmasti mennä uimaan toistekin. 30 eurolla sai koirat mukavan uintihetken ja mukaan vähän barffievästä iltapalaksi :) Ja ihan kivaa vaihtelua meille ihmisillekin tämän kaiken kämpän säätämisen keskellä.

Tässä vielä yksi leikkaamaton uimavideo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti