lauantai 23. lokakuuta 2010

Eka viikko omissa kodeissa takana

Olen tässä viikon aikana saanut paljon kuulla pentusten kuulumisia omista kodeistaan. Osalla on mennyt oikein hienosti, osalla taas on ollut pieniä ongelmia. Mutta onneksi ei mitään suurempaa kuitenkaan!

Jermu ja sen uusi ystävä Jaska ovat tulleet tosi hyvin juttuun heti alusta lähtien. Kaverukset ovat painineet joka päivä aamusta iltaan :D Jermu on ollut ehkä vähän liiankin innokkaana leikkimässä, kun ekoina öinä se ei malttanut oikein nukkuakaan. Se taisi siihen samaan syssyyn unohtaa kokonaan syömisenkin kaikesta uudesta ja jännittävästä johtuen. Vähän on siis ollut ongelmia syömisen kanssa, mutta loppuviikosta, kun öisin unikin jo tuli paremmin, niin ruokakin alkoi maistumaan. Kaiken lisäksi Jermu satutti varpaansakin, joten sitäkin yritetään nyt parannella kovasti. Eiköhän se uusi elämä pian ala sujumaan pienellä. Terveisiä ja paranemisia pienelle :)


Jermu ja Jaska. Pienellä taitaa olla vähän väsy ;)
(Kuva: Tiina Mäkinen)


Jermun ja Jaskan painia (Kuva: Tiina Mäkinen)

Jalilla on mennyt oikein mukavasti. Vähän se on riiviöinyt kuulemma hampaineen, mutta valloittanut tietysti söpöydellään monta ihmistä. Jali on käynyt usein leikkimässä Tytin ja Jipun kanssa. Kaikkien hämmästykseksi Jipunkin sydän suli pienen pentusen nähdessään ja siitä Jali onkin saanut kivan leikkikaverin. Tytti sen sijaan pysyttelee ennemmin jossain korkealla, mihin riiviöhampaat eivät ylety. Kissaankin Jali on kuulemma päässyt tutustumaan ja käymään hevostallilla, missä se tietenkin oli tosi utelijas.


Jalilla on tosi miehekäs lelu ;) (Kuva: Tiia Manninen)

Nyt on Tirppa-tyttönenkin saanut jo oman nimen. Kyllä sitä mietittiinkin pitkään :D Mila siitä lopulta sitten tuli. Oikein kaunis ja sopiva nimi minusta tyllerölle. Viikon verran siinä melkein meni, ennen kuin Onni hyväksyi Milan kaverikseen. Eilen illalla sitten tuli viesti: "Jee läpimurto! Onni leikki Milan kanssa!" :D Onni antaa Milan varastaa kaikki luut suustaan, vaikka sitten kyllä isoille uroskoirille esittää niin kovaa jätkää. Ei liene vaikea arvata kenestä tulee pomo ;) Mila on ihan mukavasti myös sopeutunut perheen elämään. Sillä meni aluksi jostain vähän maha sekaisin uudessa kodissa, mutta onneksi ruoka alkoi maistumaan pian.

Maxilla on ollut mukava syyslomaviikko uudessa kodissa. Ensi viikolla se joutuukin jo sitten totuttelemaan arkeen. Syyslomalla Max on päässyt kuulemma haravointihommiin. Portaat se osaa mennä jo ylös ja alas. Aika etevä penneli! Maxille on maistunut ruoka hyvin ja se on nukkunut öisinkin. Kaikki siis hyvin Kouvolan suunnalla :) Ja kaikki se on tietenkin hurmannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti