maanantai 25. lokakuuta 2010

Russelimestaruudet

Eilen lähdettiin vielä illalla pienelle autoajelulle Tampereen suuntaan.. minnekäs muualle kuin agilitykisoihin. Tamskin kisoissa oli samalla myös russelimestaruudet. Kisapaikka osoittautuikin ennakko-odotuksista poiketen ihan mukavaksi ja siellä oli jopa ihan jonkin verran tilaa oleilla ja seurata kisoja. Janekin oli turistina mukana vähän ihmettelemässä tunnelmia. Pianhan senkin pitäisi jo startata taas kisoissa, kuhan nyt saadaan vähän treenattua ja kynsivaiva kuntoon.

Jasu oli oikein innokkaana menossa radalle ja hyvinhän se kulkikin. Molemmissa lähdöissä se vaan ehti taas bongata jotain ja oli vähän työ saada sen mielenkiinto pysymään taas yllä. Mutta onneksi haahuilut eivät oikeastaan juurikaan vauhtiin vaikuttaneet, vähän vaan tuli isoja kaarroksia. Paitsi tietysti omat ohjausvirheet oli niihin suurin syy. Tuloksena kaksi hylkyä, joten vähän kehno fiilis radoilta jäi, mutta videolta katsottuna oli niissä paljon positiivistakin. Kisarutiini on nyt taas aika kadoksissa, mutta eiköhän se sieltä taas löydy.

B-rata oli ensin. Se oli hyppäri. Ihan suht mukavasti meni melkein loppuun asti. Alussa vähän turhan iso kaarre ja ennen pussia myös. Muuten ihan mukavaa menoa. Kepeillä olisi pitäny irtaantua enemmän. Jäin sitten renkaalla jälkeen ja Jasu hyppäsi seuraavan hypyn väärään suuntaan. Siitä hylkäys.

A-rata lähti myös ihan hyvin liikkeelle, mutta keppivirhepaholainen iski taas. Olisi pitänyt vähän vekata ennen keppejä. Muuten kyllä Jasun pujottelu on mennyt nyt minusta parempaan suuntaan. Se on paljon sujuvampaa ja sivuttaisliikettä tulee vähemmän. Vedätystekniikka, mitä ollaan harjoiteltu treeneissä, on auttanut. Pitäisi vaan muistaa se kisoissakin.. Lopussa sitten mitä tyhmin virhe putkella ja Jasu meni väärään päähän! Olisi pitänyt ohjata putki kokonaan toiselta puolen tai sitten tehdä pakkovalssi puomilta. Mutta ei auta. Nämä pitäisi osata, mutta hankala kulma yllätti. Hitsi!

Tässä video radoista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti