sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Hirveesti kaikkea uutta

On ollut oikein tehoviikonloppu. Varsinkin lauantai, kun lähdettiin pentujen kanssa käymään Hollolassa Jeren vanhempien luona. Oli oikein kaunis syyspäivä, joten pentuset sai olla melkeinpä koko iltapäivän ulkona. Päikkärit ottivat tyytyväisinä boksissa pihalla auringon paisteessa :D Otettiin paljon kuvia, kun tyypit juoksenteli pihamaalla. Kuvista välittyy ihana aurinkoinen tunnelma ja kauniit syksyn värit, vaikka oikeasti tilanne tuntui minusta lähinnä kaoottiselta ;) Yksi juoksi tuonne ja toinen tänne.. Mutta ihania ovat pentuset ja jotenkin niin hirmu tasaisia kaikin puolin.

Hollolassa ehdittiin käydä pentusten kanssa tutustumassa myös vähän toisenlaisiin ihmisiin. Käytiin nimittäin moikkaamassa Jeren siskoa kehitysvammaisten hoitokodilla. Siellä pentuset tietysti valloitti monta pientä ja vähän suurempaakin ihmistä :) Kyllä oli monta rapsuttelijaa ja ihastelijaa! Pentuset taisivatkin olla vähän väsyneitä pitkän päivän jälkeen ja nukkuivat aika tyytyväisinä illalla. Mutta tänään meno on tietysti ollut taas ihan yhtä vauhdikasta kuin muinakin päivinä. Kunpa tuo väsymys kestäisi vähän pidempään! ;)

Latasin taas Flickriin kuvia Hollolan reissulta. Pitäisi kyllä keksiä joku järkevä paikka kuville, kun kotisivuille niiden lataaminen on niin hidasta.. Mutta nyt väliaikaisesti latailen nyt kuvia ainakin tuonne. Tässä kuitenkin vielä suosikkikuvat teksteineen tähän blogiin:


Tirppa-tyttönen


Jutsu ja äippä


Jumpe eli Venkula-Venkku


Jasu raukkaa vähän ahdistaa pentuset


Jutsu-lelukoira


Jermu löysi maasta varmaan jotain syötävää


Jermun juoksuharjoituksia


Riitapukarit


Saatiin yhteiskuva, kun laitettiin riitapukarit reunoille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti