sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hyvinkäällä kisaamassa

Käytiin Janen kanssa vetäisemässä ekat viralliset startit mammaloman jälkeen Hyvinkäällä. Treeneissä meno on ollut aika ailahtelevaista. Oikeastaan kunnon pätkää ei olla saatu tehtyä vielä ollenkaan. Välillä kun pääkoppa ei Janella tunnu oikein olevan mukana hommassa ja muutenkin meidän yhteistyö takkuilee aika pahasti. Torstaina saatiin kuitenkin ihan hyviä omatoimipätkiä Hakkilan hallissa aikaan, joten ihan hyvillä mielin lähdin kisaan. Vaikka kyllä jännittikin ihan sikana!! :D

Ennen ekaa rataa käytiin vähän lämmittelyesteillä. Siinä meno oli tosi vauhdikasta ja Jane oli innoissaan. Mitenkäs muuten, kun palkkana oli ihana vinkuhiiri. Hiirulainen taisi palata Janen mieleen radallakin moneen otteeseen. En tiedä pitäisikö palkkaamista muuttaa enemmänkin niin, että palkka tulee jostain muualta kuin minulta, kun Jane tuntuu jäävän tuijottelemaan minua liikaa. Vauhti siis kärsi sen takia. Pitkään rataan ei oikein Janen keskittymiskyky riittänyt. Muuten kyllä se oli radalla ihan innokas ja mentiin jopa sujuvasti, mutta välillä se jäi hiippailemaan ja odotteli varmaan vinkuhiiren ilmestyvän jostain taskun pohjalta.

Ekaan rataan kyllä olen ihan tyytyväinen. Liike ei minusta nyt töksähdellyt, mutta Jane olisi tosiaan voinut olla vauhdikkaampi. A:n jälkeen vaan Jane ajautui aidan väärälle puolen ja hyppäsi sen sitten väärään suuntaan. Juuri siinä kohdassa, jonka arvelinkin olevan meille haastava. Toka rata lähti ihan mukavasti liikkeelle, mutta Jane jäi suorastaan asumaan ekaan putkeen. Sitten taas mentiin välillä nopeasti ja välillä hitaasti, mutta mentiinpä kuitenkin. Kepeillä Jane ei keskittynyt oikein ollenkaan ja teki virheen. Olisi kyllä pitänyt antaa enemmän tilaa, mutta meno näytti siltä, ettei se kuunnellut. Muuten päästiin puhtaalla radalla maaliin, mutta yliaikaa reilu 3 sekkaa (tietty keppien korjaamiseen + kontaktien varmisteluun meni aikaa, mutta tuskin ihan noin paljon..)! Tosi omituista Janelta. Tämä oli eka kerta, kun teimme yliaikaisen radan koko sen kisauran aikana (jos hylkyratoja ei lasketa).

Mutta eiköhän se vauhti taas löydy, kun saadaan homma toimimaan treeneissä. Olen kuitenkin ihan iloinen Janen innokkaasta meiningistä yleisesti kisapaikalla. Pentujen jälkeen sen mielialat ovat heittäneet ihan laidasta laitaan. Tänään tyttö oli kuitenkin iloinen ja innokas. Viikon päästä kisaillaan sitten Jyväskylässä molempien koirien kanssa.

(Sivupäivityslaatikko ei sivuilla nyt toimi, eli mainittakoon tässä, että nyt on lisätty Janen tulokset sivuille.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti