sunnuntai 22. toukokuuta 2011

ERInomainen päivä

Tänään oli kauan odotettu päivä, johon ollaankin valmistauduttu muutaman kuukauden ajan lähinnä yrittämällä kasvattaa Janelle kerrankin asiallista turkkia ;) Mentiin siis pitkästä aikaa näyttelyihin, Haminaan. Milan ilmoitin junnuihin ja Jane esiintyi avoimessa luokassa. Mila täytti juuri viikolla 9kk, joten aika pentunen se oli vielä kehässä muiden rinnalla. Hienosti tyttö kyllä esiintyi eikä näyttelypaikallakaan jännittänyt yhtään, vaikka handleria taisikin vähän jännittää ;) Linda nimittäin esitti Milan ja minä taas Janen. Mila on minusta niin kaunis tyttönen, että ei ihmekään, että punainen nauha sieltä napsahti. Neljän parhaan joukkoon ei kuitenkaan isossa junnuluokassa ollut tällä kertaa asiaa. Mila ylsi kuitenkin hienosti viidenneksi. Eli tosi upeasti alkoi Milan näyttelyura :) Tuomari huomautti, että se on vielä aika pentumainen. Mutta hyvinhän tässä on vielä aikaa kehittyä :D Eniten minua huvitti arvostelussa kohta: "Already very proud of herself." Selvästi isänsä tyttö. Japi kun on saanut vähän samantaipaisia lausuntoja kuulemma näyttelyissä ;)

Janen tulos kyllä oli minulle enemmän yllätys. Meidän kuningatar esiintyi oikein kauniisti ja tuomari tykkäsi erityisesti sen luonteesta. Janella vispasikin häntä lähes koko ajan :D Koosta ei tullut tällä kertaa mitään kommenttia. Tuomari tuntui tykkäävän monen kokoisista koirista. Jane sai ERI:n, sai tosi kivan arvostelun ja sijoittui peräti luokkansa kolmanneksi! Ainut huomautus tuli hieman pitkästä selästä. Kyllä olen tyytyväinen! Hienossa kunnossa typy kyllä olikin kehässä tällä kertaa, että ehkä kannatti vähän panostaa ja puunata ;)


Meidän ihanat ja hienot tytöt!

Tässä vielä arvostelut kuvien kera:Yonster's Monster Magic "Mila" - JUN ERI

"Very feminine. 9 months old. Still very puppy-like looking. Pretty head. Scissors bite. Already very proud of herself. Strong bone. Could have a little more angulations. Moves OK, with proper tailset & carriage."

suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä (1)

--Achanthus Calamity Jane "Jane" - AVO ERI, AVK 3

"4,5 years old. Proper breed type. Scissors bite. Good front. Slightly long in body. Proper tailset. Correct hindquarters. Nice temperament. Moves OK."

suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä (1)

(tuomari: Laurent Pichard, CH)

Näyttelyn jälkeen käytiin vähän kahvittelemassa Lindalla. Nähtiinpä Milan iskää Japiakin, kun Tuula tuli laumansa kanssa moikkaamaan meitä Kotkan agikisojen jälkeen. Kiva oli päästä vähän halimaan aina niin komeaa ja sympaattista Japi-herraa, vaikka se ei tainnut halimista niin arvostaakaan ;) Olipa mukava aurinkoinen päivä meillä Haminassa.


Japi-iskä jälleen komeana


Jasukin vietti mukavan päivän Haminassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti