keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Mätsärikuningattaret ja treenailuja

Tälle viikolle onkin kasaantunut aika paljon ohjelmaa. Maanantaina ajelin Haminaan moikkaamaan Milaa. Näin sen nyt ekaa kertaa sen jälkeen kun se meiltä lähti. Oli aika kamala sadesää, mutta päätettiin kuitenkin lähteä mätsäriin. Trimmailin Milan ensin vaan kuntoon ensi sunnuntain virallista näyttelyä varten. Täytyy kyllä sanoa, että olen erittäin tyytyväinen Milaan! Siitä on kasvanut todella kaunis tyttö :) Se ei ole mikään jättiläinen, noin 28cm korkea ja ihan oikeilla mittasuhteilla varustettu oikein topakka paketti. En oikein mitään moitteita ainakaan itse keksi koko koirassa. Yksi välihammas siltä puuttuu alaleuasta ja häntä saisi olla ehkä aavistuksen suorempi. Luonnekin on minusta oikein mukava ja terhakka. Topakasti kyllä vastasi äitinsä ärinöihin, eikä yhtään alistunut :D Että ei mikään nössö tyttö ollenkaan ;)

Ihanasti Linda on Milalle opettanut paljon kaikenlaisia asioita. Kehässä se käveli tosi nätisti, kun vaan sanoi sille "täällä" ja pönötti paikallaan "seiso"-käskyllä. Hyvin Mila lähti minunkin mukaan kehään, kun vaan oli nakkeja tarjolla. Linda osaisi sen kyllä itse esittää minua paremmin, mutta en tiedä saanko sen sunnuntaina houkuteltua esittämään ;) Pyörähti Linda kuitenkin jatkokehän sitten Milan kanssa ja hienosti se tuli punaisten nauhojen 4.parhaaksi pennuksi.

Jane taas loisti suorastaan kehässä ja jatkoimme aina BIS-kehään asti :D Mua niin naurattaa, kun se on semmoinen paikallaan tönöttäjä ja pyllyn pyörittäjä, että aina mätsärituomarit tykkää ;) Lopputulos oli sitten BIS5, että tulipa vesisateessa oikein otettua pitkän kaavan mukaan.

Tässä yksi kännykkäkuva kauniista Milasta (parempia kuvia tulossa sunnuntaina):


Muuten illat onkin menneet agilitykentän raunalla ja tokotreeneissä. Meillä on nyt semmoinen tilanne, että olemme saamassa ihmisperheenlisäystä elokuussa. Juokseminen alkaa tuntumaan jo aika kauhealta, joten olen hommannut Janelle lainaohjaajan, Jennin, joka ohjaa myös Amelie-nimistä russelia. Nyt ovatkin jo treenailleet pari kertaa ja tänään lähdetään taas kentälle. Hienosti Jane kulkee Jenninkin kanssa. Kisoihinkin ovat jo menossa ensi viikolla :) Kiva, että Jane pääsee kuitenkin touhuamaan, itse voin sitten säätää Jasun kanssa jotain pientä, missä ei tarvitse juosta. Janen vauhtia en nyt viitsisi pilata omalla hitaudellani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti