keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Eetusta FI, EE, RU ja LT MVA!

Nyt se päivä viimein koitti, kun Janen komea poika Eetu (Achanthus Wild Bill) "kruunattiin" valioksi! Se kävi ihan kertaheitolla, kun Eetu sai sunnuntaina käyttötuloksen MEJÄ-kokeesta. Näitä valiotitteleitä tuli samantien neljä kappaletta, koska Eetulla oli vaadittavat sertit kerättynä peräti neljästä eri maasta: Virosta, Venäjältä, Latviasta ja mikä hienointa, myös Suomesta. Älyn paljon onnitteluja Eetun omistajalle kaimalleni Jonnalle sekä kasvattaja Yvonnelle! Eetu on upea poika :)

Tässä vielä MEJÄ-kokeen selostukset. Tuloshan oli siis AVO3. Eikun vaan uusia kokeita kohti, sen verran pätevää työskentely oli parista hukasta huolimatta (ihan taitaa olla samanlainen riistaviettinen jäljestäjä kuin äitinsä ;)).

Iitti, Sääskjärvi 29.4.2012
tuomari: Satu Savolainen-Pulli

Koesuorituksen arvostelu
Jäljestämishalukkuus 0-06 2
Jäljestämisvarmuus 0-12 3
Työskentelyn etenevyys 0-10 2
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja katkonselvittämiskyky sekä tiedottaminen/kaadolla haukkuminen 0-14 11
Käyttäytyminen kaadolla 0-03 3
yleisvaikutelma 0-05 2

Pisteet 23

Palkinto AVO3 / Sija 3/5

Koeselostus:
Hienosti ohjattu lähtö. 1. osuuden Eetu jäljestää hienosti aina kulmalle, jossa makaus merkataan nopeasti. Kulma hyvin. 2. osuudella tarkistukset lisääntyvät ja osuuden lopulla paluu tarkistuslenkillä päättyy polun jälkeen. Hukka. Palautuksen jälkeen hyvin kulmalle jossa makaus merkataan nopeasti. Kulmalla Eetu jatkaa suoraan ja jatko ei löydy. Hukka. Palautuksen jälkeen hyvää jäljestystä lähes kaadolle asti. Hieman ennen kaatoa Eetu harhautuu tielle mutta kehoituksesta palaa jäljelle ja kaato löytyy. Hieno suoritus aloittelevalta parilta. Lisää harjoitusta ja tulokset paranevat varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti