maanantai 7. toukokuuta 2012

Päätös pitää kuitenkin..

Päätin nyt sitten kuitenkin, että Jasu jää nyt kisatauolle. I-HAH:in kisat käytiin vielä kokeilemassa, mutta ei oikein ottanut homma taas onnistuakseen. Jasu oli aika jähmeä, ei liikkunut kunnolla. Ekalta radalta oman hätäilyn takia 10 + yliaikaa. Kämmäsin takaakierron (=kielto) ja sitten lopussa vähän vaikeasta kulmasta Jasu ajautui hypylle ja tippui suoraan riman päälle. Voi reppanaa :( Sitten toinen rata oli nolla, mutta alku meni niin hitaasti, että ei sitten päästy millään ihanneaikaan. Lisäksi Jasu tuli pää edellä alas keinulta, joten se pisti nyt miettimään, ettei Jasu taida taas oikein hallita kroppaansa. Koiran ehdoilla on mentävä, joten nyt on vaan jätettävä leikki sikseen. Onhan tässä kyllä reilu kuukausi aikaa "parannella haavoja", joten edelleen olisi kiinnostunut kyllä SM-joukkuekisasta, jos johonkin joukkueeseen päästäisiin.
 
Jane on toipunut leikkauksesta loistavasti ja käytiin perjantaina jo vähän treenailemassakin. Nyt olen päättänyt, että alan ajatella sen ohjaamista agissa vähän toisesta näkökulmasta. Haluaisin opettaa sen itsenäisemmäksi, koska tuntuu, että jos pitättelen sitä liikaa, vauhti kärsii kovasti. Tämä varmasti tarkoittaa ainakin alkuun paljon hylkyjä, mutta toivottavasti myös jossain vaiheessa nopeampia aikoja. Paljon olisi siis töitä edessä, mutta kivaa, kun päästään taas tositoimiin :)
 
Tässä Bloggerissa on nyt joku uusi typerä ohjelma, jolla tekstit ja kuvat lisätään. Kuvat pistää tekstin ihan sekaisin, tai sitten en vaan osaa käyttää ohjelmaa.. Tässä siis nyt kuvat ja Janen treenivideo sitten loppuun, niin ei mene teksti ihan sekaisin. Pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti