maanantai 14. toukokuuta 2012

Hamina KV

Lauantaiaamuna oli aikainen herätys. Pakkasin lapsen autoon ja lähdin ajamaan kohti Haminaa klo 6 aamulla. Mila (Yonster's Monster Magic) oli ilmoitettu sinne näyttelyyn ja kehä alkoi klo 10. Ei nyt muuten olisi ollut niin kiire, mutta piti vähän siistiä karvaa vielä näyttelykuntoon. Vähän niukassa karvassa tyttö taas oli, mutta saatiin se kuitenkin aika nopeasti siistin näköiseksi. Näyttelypaikalla kävi taas tosi kylmä tuuli ja oltiin kaikki ihan jääpuikkoja. Milakaan ei ollut ihan innokkaimmillaan ("ai eikö nää ollutkaan agilitytreenit" :D), mutta sipsutteli kehässä Lindan kanssa kuitenkin ihan mukavasti. Tuomari jakeli ERIä tosi harvalle, joten Milankin laatumaininta oli tällä kertaa EH. Kaunokainen voitti kuitenkin luokkansa (nuorten luokka), joten oikein mukava oli tulos jälleen :)

Näyttelysuorituksen jälkeen mentiin vielä lämmittelemään Milan kotiin muutaman kilometrin päähän. Kyllä vaan koko ajan olen enemmän ja enemmän sitä mieltä, että Mila on kyllä kovasti russeli minun makuun. Siellä se paineli pihamaalla ihan täysillä menemään (Juoksee ihan yhtä lujaa kuin äitinsä!) ja toi minulle lelua jatkuvasti (Sitä äitinsä ei kyllä tee). Hassu kuriseva elämäniloinen otus, joka muistuttaa niin paljon isäänsä ja äitiänsä, että välillä oikein naurattaa :D Kiitos taas Lindalle ja Samille mukavasta päivästä! Sakukin sai kivaa leikkiseuraa Jade-tytöstä :)

Tässä Milan arvostelu ja muutama kuva 1v9kk ikäisestä tytöstä:

Yonster's Monster Magic - Mila

"Narttumainen kokonaisuus, oikeanmuotoinen pää, hyvä purenta, hyva kaula, tilava runko, pitkä lanneosa. Toivoisin korostuneemman eturinnan. Normaalisti kulmautunut takaosa. Liikkuu ahtaasti takaa. Karva ei tänään parhaimmillaan." (tuomari Harto Stockmari)

NUO EH NUK 1

(Huomasin muuten juuri, että lapussa lukee sijoituksena 2. vaikka voittajan paikalle Mila laitettiin.. Että varmaan 2. tulee sitten näkymään KoiraNetissäkin. Pöh, olisi pitänyt tajuta korjata asia näyttelypaikalla.) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti