torstai 5. elokuuta 2010

Kotkan iltakisat

Käytiin Jasun kanssa eilen Kotkassa pyörähtämässä. Varmaan eka kerta, kun lähdin pidemmälle kisareissulle ihan yksikseni. Mutta oli ihan antoisaa, ehti ainakin tehdä kaikki asiat niin kuin halusi, eikä mennyt aikaa ylimääräiseen töhöttämiseen. Tuomarina oli Pertti Siimes. Radat oli aika haastavia, mutta ihan hienosti me ne selvitettiin :) Keskiviikkona oltiin treenattu "layerointia" kepeiltä putkeen, niin että kouluttaja palkkasi Jasua. Se taisi olla virhe, kun ekalla radalla Jasu muisteli ihan selvästi sitä treeniä ja bongasi tuomarin heti lähdössä. Rata menikin sitten niissä tunnelmissa, että yritin koko ajan saada Jasun haltuun. Sain kuitenkin taisteltua (mitä Jasu taas ei yhtään tehnyt!). Vähän pidempien kiemuroiden ja parin epäonnistuneen haltuunoton kautta päästiin ihan kunnialla kuitenkin maaliin asti. Virheet pujottelun sisäämenossa ja keinulla. En saanut taaskaan Jasua ennen keppejä haltuun ja se ohitti linjan. Keinulla en kertonut ajoissa, että ollaan keinulla ja Jasu jämähti keskikohtaan. Sitten se hiippaili alas ja hyppäsi kontaktin. Oma moka. Mutta muuten kyllä olen omaan suoritukseen ihan tyytyväinen, Jasu sikaili.

Hyppyradalle sain ihan hyvin itseni kasattua ja lähdettiin oikein terrieriraivolla matkaan. Jasu kuunteli nyt ja päästiin puhtaalla radalla maaliin, hienoa! Lopussa vaan oli aikamoinen aitakieputus ja meninpä sitten tekemään yhden ylimääräisen valssin sinne. Vähän aikaa olin hukassa, että missäs se seuraava este on, mutta Jasu onneksi suunnisti oikeaan suuntaan. Siitä ei virhettä, mutta aikaa meni varmaan muutama sekunti. Vähän jo kerkesin tuulettaa, että oltaisiin saatu ensimmäinen puhdas nolla 3-luokasta, mutta ei.. Taas melkein 4 sekkaa yliaikaa! Ihanneaika oli kyllä tosi tiukka, 36 sekkaa, ja meidän aika kerrankin alle 40 sekkaa. Että täytyy kyllä olla ihan tyytyväinen.

Nyt Jasu on tehnyt nollatuloksen (tosin yliajallisen) melkein kaikissa kisoissa, missä ollaan kevään ja kesän aikana käyty. Muutenkin kaveri on kestänyt treenausta ja ollut ainakin viime aikoina ihan innostunutkin taas agilitystä. Lihaskunto tuntuu nyt palanneen entiselleen ja vauhtia alkaa löytymään taas entiseen malliin. Olen ihan ylpeä Jasusta <3 Ehkä me vielä jatketaan yrittämistä, vaikka Jasu on kyllä tosi haastava ohjattava. Se on ihan uskomaton bongailemaan asioita radalta ja radan reunalta. Kaveri kun yrittää keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa, joka on putkiaivolle tietysti aika haastavaa ;) Voi Jasua.

Tässä vielä illan tulossaldo:

A-agilityrata:
aikavirhe 5,76, ratavirhe 10, etenemä 3,15 m/s, tulos 15,76, sijoitus 16.

B-hyppyrata:
aikavirhe 3,92, ratavirhe 0, etenemä 3,33 m/s, tulos 3,92, sijoitus 11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti