keskiviikko 18. elokuuta 2010

Synnytys lähestyy

Jane on ollut nyt oikein levollinen viikonloppureissun jälkeen. Nauttii selvästi kotona olosta ja lepäilee paljon. Mutta jaksaa se vielä vähän reippaillakin. Ulkona käy tarpeillaan tuossa pihan nurkilla ja juoksee (!) ihan portaat ylös. Vaikka maha on ihan valtava! Eilen siivosin ja puunasin kaikki paikat kuntoon, ettei tarvitse sitten heti pentujen synnyttyä alkaa täällä riehumaan imurin ja mopin kanssa ;) Pesin myös pentujen alustoja ja peittoja. Olohuoneen hieno matto sai lähteä varastoon ja tilalle tuli vanha kulahtanut matto. Olen myös alkanut seurailla Janen lämpöjä. Viime raskaudessa huomasin, että Janella on ilmeisesti aika alhainen ruumiinlämpö. Samanlaisia lukemia olen saanut nyt kuin viimeksikin. Aamulämmöt myös näyttävät laskevan tasaisesti:

ma 16.8. (aamu) 37,6
ti 17.8. (aamu) 37,5
ti 17.8. (ilta) 37,8
ke 18.8. (aamu) 37,3

Eli hyvinkin normaalilta kaikki vaikuttaa tähän asti. Kovasti minua jännittää, mutta toisaalta uskon ja toivon, että asiat menee hyvin. Tänään meinaan kantaa pentulaatikon varastosta. Jane on syönyt nyt vähän huonosti aamusta, mutta illalla se vielä yleensä jaksaa syödä ja kanniskelee kongeja ja luita ympäriinsä. Pesääkin se välillä vähän innostuu kaivamaan. Mutta muuten viihtyy aika paljon vaan kopassaan retkottamassa tai kampeaa itsensä sohvalle sohvatyynyjen päälle.

2 kommenttia:

  1. Janelle tsemppiä tiineyden viime hetkille ja tulevaan synnytykseen! Väinöltä pusuja kans!

    VastaaPoista
  2. Mä kerron Janelle terkut! Nyt se onkin ollut niin hyvällä tuulella, että saattaisi jopa ottaa pusuja vastaan ;) Mutta sitten kun pennut syntyy, niin johan vaihtuu mielipide kaikista muista nelijalkaisista.. Meidän hormonihirviö tosissaan ;)

    VastaaPoista