maanantai 16. elokuuta 2010

Paljon ehtii yhden viikonlopun aikana..

Viikonloppuna oli tapahtumaa ihan kerrakseen. Lähdimme lauantaiaamuna Joensuuhun hautajaisiin. Koirat oli pakko ottaa mukaan. Janekin, vaikka se on ihan viimeisillään raskaana. Vähän hirvitti koko matka, mutta yritin tehdä Janen olon mahdollisimman mukavaksi. Joensuussa vaihdettiin kyllä autot päikseen vanhempieni kanssa, joten paluumatka meni leppoisammin asuntoautolla. Hautajaisten jälkeen illalla koirat pääsi vähän mökkeilemään. Jasu nautti uimisesta ja Janekin pääsi köpöttelemään pihamaalla. Muuten se oikeastaan retkotti vaan pesässään autossa.

Illalla, tai oikeastaan yöllä, hurautimme vielä Joensuusta Kuopioon. Olin ilmoittanut Jasun sinne sunnuntain agilitykisaan kahteen starttiin. Ne oli heti aamusta, joten päätimme yöpyä kisapaikalla. Oli aika mukava fiilis lähteä kisaan, kun heräsi suoraan ilmoittautumispisteen vierestä :D Mutta Jasu taisi olla hommasta eri mieltä. En ymmärrä mikä sitä vaivasi. En muista, että se olisi ollut koskaan lähdössä noin epäkiinnostunut hommasta. Sitä ei kiinnostanut vinkulelu, ei namit, eikä se oikeastaan bongaillutkaan erityisemmin mitään radalta tai radan reunoilta, mitä se yleensä tekee. Viime viikolla se kulki treeneissä aivan loistavasti, mutta nyt hommasta ei tullut mitään. Ennen rataa se näytti vähän siltä, että sillä olisi kakkahätä, mutta ei se kakkinut kuitenkaan. Edellisenä iltana se oksensi iltaruokansa pihalle. Että aloin vähän epäilemään mahakipua. No, mutta siis ne radat. Ensimmäisestä ei tullut yhtään mitään. Lähdettiin radalta pois kahden ekan esteen jälkeen, kun en saanut Jasua mukaan. Se haahuili ihan minne sattuu.

Toiselle radalle päätin tehdä kaiken vähän erilailla kun tehdään yleensä. Kävin Jasun kanssa lämmittelyesteillä. Päätin viedä sen hihnassa lähtöön ja lähteä yhtä matkaa. Lähtö ei kyllä todellakaan taas sujunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta sain Jasun kuitenkin kulkemaan. Hylky tuli kyllä heti alussa, kun Jasu hyppäsi aidan väärään suuntaan ja porhalsi siitä puomille, vaikka putki olisi pitänyt suorittaa. Sitten lopussa Jasu taas päätti suorittaa sen putken, jota taas siinä vaiheessa ei pitänyt tehdä :D Mutta olin tosi tyytyväinen, kun päästiin kuitenkin loppuun asti. Vaikka tehtiinkin tosi ruma rata:En nyt oikein tiedä mitä tuon Jasun kanssa pitäisi tehdä. Olisi ollut kiva lähteä kisaamaan Janakkalaan parin viikon päästä, mutta en jaksa, jos se on taas tuollaista. Vähän harmittaa, kun kesän kisat oli menneet tähän asti niin hyvin.

No, kotiin selvittiin kuitenkin myöhään eilen illalla reissusta. Eikä Jane synnyttänyt matkalle :D Käväistiin moikkaamassa matkan varrella russelikavereita Titiä ja Pinniä sekä Cindy-mäyristä. Niin ja tietysti myös omistajiaan Lintaa ja Tuomoa. Jasu pääsi leikkimään Titin ja Pinnin kanssa. Jane keskittyi lähinnä lelujen tuhoamiseen. Mutta olipa oikein kiva käydä kylässä ja rupatella koirakoirakoira-juttuja ;)

Nyt sitten aletaan jännäämään Janen synnytystä. Pitäisi pian asentaa jo pentulaatikko olohuoneen nurkkaan ja käydä vähän tykötarpeita apteekista. Aloin nyt mittaamaan lämpöjäkin. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti