sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kuvasaastetta :P

Hirmu hyvin on mennyt pentujen ensimmäiset vuorokaudet :) Kaikki ovat yhtä kovia syömään ja yhtä reippaita. Aika samankokoisiakin ovat. Jermu on edelleen kaikkein suurin, se painoi eilen illalla punnituksessa jo 317g! Eli kahdessa päivässä painoa on tullut lisää jopa melkein 60 grammaa. Muilla painon nousu on ollut semmoista 50 gramman luokkaa. Jekku-tyttö on vieläkin pienin ja kaksi muuta veljestä painaa keskenään edelleen aika lailla saman verran (noin 300g). Hyvältä näyttää kaikin puolin :)

Ensimmäisenä päivänä pentujen kanssa Jane oli selvästi aika väsynyt. Ei varmaan nukkunut yöllä ollenkaan, ja samaa täytyy kyllä sanoa itsestänikin :D Jane puunasi pentuja suorastaan vainoharhaisesti. Jos joku vähän unissaankin inisi, niin Jane oli heti paikalla ja hirmu huolissaan pienokaisesta. Sillä on ollut selvästi myös jälkipolttoja, minkä takia pesää olisi vaan pakko kaivaa. Yksi pentu oli kerran jo vähän hukassa Venta-karvan alla. Ei sillä mitään hätää siellä ollut, mutta pitää kuitenkin koko ajan pitää Janea vähän silmällä, ettei se myllää pentujaan peittojen alle. Eilen se kuitenkin oli jo vähän rennompi ja malttoi jo irtaantua vähän pentulaatikosta. Ulkona Jane käy tarpeillaan kyllä ihan mielellään. Maha ei ole ollut pahasti löysällä ja ruokahalu on melkoinen :D

Jasua pienet pentuset kiinnostaa valtavasti ja sekin päivystää mielellään makkarin ovella. Jane vaan ei Jasun lähestymisestä oikein pidä ja murisee siihen malliin, että huoneeseen ei todellakaan ole mitään asiaa. Vielä en ole kaveruksia uskaltanut samaan aikaan ulos viedä. Viikon-parin päästä tilanne on varmasti jo toinen.

Eilen käytiin Jasun kanssa Hakunilan Seudun koiraharrastajien SM-kisatalkooporukan kiitosjuhlissa Ojangossa. Siellä oli kaikenlaisia leikkimielisiä kilpailuja. Meidän ei ollut tarkoitus kyllä mihinkään osallistua, mutta seurakaverit saivat kuitenkin houkuteltua meidät Knock out -kisaan. Eli kaksi samanlaista rataa oli vierekkäin ja koirat suorittivat niitä yhtä aikaa. Minulla ei ollut mitään lelua edes Jasulle mukana ja tennaritkin olin valinnut kengiksi, joten ajattelin, ettei hommasta tule yhtään mitään. Kuitenkin selvitimme tien aina finaaliin asti. Jasu meni tosi innolla ja aika vauhdikkaasti :) Finaalissa kuitenkin itse kämmäsin, joten hävisimme sen. Mutta olinpa aika iloinen kuitenkin viime kisojen epäonnistumisen jälkeen, että Jasu toimi taas näin hyvin radalla. Osaa se välillä yllättää!

Ollaan tietysti otettu paljon kuvia pentusista. Ei nyt mitään huippuotoksia olla vielä saatu aikaan, mutta tässä kuitenkin muutama:


Tuleva agilityhirmuko (Jumpe) se siellä kiipeilee? ;)


Jermu ja Jekku. Tuo Jermun pää on niin ihana!


Päikkäreillä


Jutsu


Äippä ja Jutsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti